4 bouwkavels Schrames - Bellefleur 5988 Helden

€ 182.500 v.o.n. Maandlasten berekenen
Mijn notitie en score Sluit mijn notitie en score

Dat waren ze nog niet allemaal

Bekijk alle 2 foto's
Mijn notitie en score Sluit mijn notitie en score

Omschrijving

Op een goede en mooie locatie in het plangebied Schrames aan de Bellefleur te Helden biedt InterMakelaars 3 bouwkavels aan. Voor de bouw van uw droomwoning op één van deze kavels bent u niet gebonden aan een vooraf vastgesteld ontwerp en of uitvoering hiervan. In keuze van onder andere architect- en bouwbedrijf bent u dus ook geheel vrij.
Het plan Schrames is gunstig gelegen ten opzichte van de winkelcentra van zowel Helden als Panningen maar ook de ligging ten aanzien van uitvalswegen zijn ideaal. Het prachtige natuurgebied de Heldense Bossen, met diverse fiets- en wandelpaden, is op korte afstand gelegen.
In het plan Schrames worden tot circa 2020 in totaal ongeveer 280 woningen gebouwd. Het aantrekkelijke woongebied kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod woningtypes en kavelgroottes. Door nieuwe inzichten over hoe om te gaan met infiltratie van het hemelwater, duurzame energie, verkeersveiligheid en nieuwe regelgeving op het gebied van archeologie en flora en fauna is hiermee in het plan ook goed rekening gehouden.
Tevens wordt het hemelwater niet meer ondergronds via riolering afgevoerd maar juist zichtbaar bovengronds via de openbare weg naar een buffer aan de rand van het plan en daarna gedoseerd afgevoerd naar de Kwistbeek.

De kavelgroottes variëren tussen de 739 en 1.463 m². Koopprijzen vanaf € 182.500,- v.o.n..
Bovenstaande prijzen zijn Vrij Op Naam. (in de prijs is inbegrepen: aankoopsom grond, BTW, notariskosten met betrekking tot de eigendomsoverdracht en kadastrale kosten).

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de kavels en nadere informatie wensen zoals het beeldkwaliteits- en bestemmingsplaneisen neem dan contact op met InterMakelaars voor deze en overige informatie.


Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 182.500 v.o.n.
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 137.500 v.o.n.
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceeloppervlakte
1.463 m²

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Pagina afdrukken

Kaart

Kaart laden...