22 l Tussenwoning l Statenlaan 5708 ZT Helmond

Onderdeel van nieuwbouwproject Helmond - Varia Veste, Helmond

Dat waren ze nog niet allemaal

Bekijk alle 11 foto's

Omschrijving

VariaVeste is een bijzonder nieuwbouwplan aan de rand van De Veste, het hart van Brandevoort in Helmond. Hier worden 55 zeer gevarieerde woningen gebouwd, voor een brede doelgroep. Starters, gezinnen, alleengaanden en senioren kunnen kiezen uit appartementen, grote en kleine eengezinswoningen, hoekwoningen, tuinappartmenten, bovenwoningen, notariswoningen en poortwoningen.

De woningen beschikken over een parkeerplaats op het binnenterrein. Hiervoor wordt maandelijks een retributie betaald van € 52,--.

Variatie in alles
Een zeer gevarieerd aanbod, waarbij er ook veel variatie is in de uitstraling tussen de blokken. Bijna elke gevel varieert in kleur, metselwerk, raamindeling, dakkapellen en extra mogelijkheden. Geen huis is hetzelfde, maar samen vormt het één sfeervol, verrassend geheel. En daarin kun jij je eigen plek creëren. Want ook in de indeling van de woning en het sanitair, de keuken en de wijze waarop de woning wordt afgebouwd, kun je zelf veel keuzes maken.

Veel keuzevrijheid
De eerste kopers hebben echt nog alle keus. Want de gevels die er komen zijn wel bepaald, maar wáár welke gevel komt, is aan de kopers. Hierbij geldt dat de eerste koper de meeste keuzevrijheid heeft en latere kopers steeds meer binnen kaders moeten kiezen. Want het totaalbeeld van de wijk is bepaald en zorgt juist voor die bijzondere, gevarieerde uitstraling.

Sociale samenhang
In VariaVeste kunnen mensen met veel verschillende wensen terecht. VariaVeste heeft een gemeenschappelijke binnenruimte met parkeervoorzieningen en groen. Een prettige, plek om elkaar te ontmoeten, en waar kinderen kunnen spelen. Bewoners in verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden kunnen juist veel voor elkaar betekenen. Het wordt een gemêleerde, diverse woonwijk dicht bij stedelijke voorzieningen. Een aansprekende wijk met een prettige sociale samenhang, waar je duidelijk je eigen inbreng kunt hebben. VariaVeste is echt een plek waar woonwensen samenkomen.


Kaart

Kaart laden...