Gebruikersonderzoek: dit is de inspiratiezoeker

Wat zoekt de funda-bezoeker die niet op zoek is naar een woning?

Andermans woning als inspiratie

Naast kopers en verkopers, bereikt funda ook miljoenen consumenten die nu niet serieus in de markt zijn voor koop of verkoop. Zij bezoeken funda met een ander specifiek doel: inspiratie opdoen. We noemen deze doelgroep de inspiratiezoeker.

Om te ontdekken wat de inspiratiezoeker daadwerkelijk zoekt, doen we regelmatig onderzoek. Met deze inzichten brengen we de concrete behoeften én de journey van deze doelgroep in kaart. Inzichten waarmee we relevantie voor onze bezoekers kunnen waarborgen, door hun hele journey heen.

Download het onderzoek


Je doelgroep en doelstelling bereik je op funda

Met de miljoenen bezoekers die ons platform maandelijks trekt ben je als adverteerder verzekerd van een groot bereik. Ga voor prominente posities op het hele platform met display of native advertising, in-banner video's en leadgeneratie. Of voorzie onze doelgroep in hun informatiebehoefte met advertorials. Dit kan op basis van een breed bereik over het hele platform heen, of juist meer gericht in combinatie met unieke doelgroep-, zoek- of objectdata en specifieke segmenten.

Bekijk advertentiemogelijkheden

Claire Alma

Claire praat je graag bij over onderzoek op funda

Nieuwsgierig? Claire en haar collega-advertisingconsultants vertellen je alles over onze bezoekers en de mogelijkheden voor jou als adverteerder. Stuur ze een bericht: adverteren@funda.nl