Jouw merk nóg beter in beeld met de gloednieuwe advertentieposities op funda

Voor jouw online branding campagne maak je graag gebruik van grote advertentieformaten binnen een premium omgeving. Om je hier beter bij te helpen hebben we onze premium posities voorzien van impactvolle formaten. Zo komt jouw merk nóg beter in beeld op funda.

En dat kun je vanaf nu met nieuwe zichtbare posities op funda's best bezochte pagina's. Namelijk de homepage, de zoekresultaten en de mediaviewer. Zo is jouw merk zichtbaarder dan ooit op funda.

Premium posities op funda's homepage

Wist je dat 95% van de woningzoekers zijn zoektocht op funda start? Dit begint met een zoekopdracht. Kom vroeg in deze zoektocht al in beeld. Op funda’s homepage ben je vanaf nu ook in beeld met onze Premium Billboard en Mobile Rectangle positie *.

* Alleen beschikbaar voor directe- en programmatic guaranteed deals binnen de segmenten finance, telecom, energie en het woondomein

Premium Billboard positie | Homepage

Premium Mobile Rectangle positie | Homepage


Volop zichtbaar in de zoekresultaten

Funda-gebruikers verfijnen hun zoekopdracht en navigeren vanaf de zoekresultaten naar woningen die hierop aansluiten. Met de Halfpage en (large) Skyscraper is jouw campagne volop zichtbaar in de zoekresultaten.

Halfpage | Zoekresultaten

(large) Skyscraper | ZoekresultatenOnverdeelde aandacht in de mediaviewer

Op één van funda’s best bezochte pagina, de mediaviewer, ben je volop in beeld wanneer bezoekers foto’s van de woning bekijken. Met de Halfpage en (large) Skyscraper krijg je onverdeelde aandacht en kunnen bezoekers niet meer om jouw merk heen.


Halfpage | Mediaviewer

(large) Skyscraper | Mediaviewer
Direct, programmatic of via je eigen SSP

Onze nieuwste advertentieposities zijn vanaf nu beschikbaar* voor jouw advertentiecampagnes als directe- of programmatic (guaranteed) deal. Daarnaast zijn ze beschikbaar in onze aangesloten SSP’s, Rubicon en Pubmatic.

*Premium billboard en mobile rectangle positie homepage alleen beschikbaar als directe- en programmatic guaranteed deal binnen de segmenten finance, telecom, energie en het woondomein

Wesley Butot

Zin om aan de slag te gaan?

Wesley denkt met je mee!

Meer weten over de nieuwste advertentieposities op funda? Of benieuwd naar een advies op maat? Wesley en zijn collega-advertisingconsultants denken graag met je mee. Mail ze op sales@funda.nl of bel direct (020) 561 82 29.