Verhoog je viewability tot 90% met funda’s nieuwste mobile leaderboard positie!

Naast bereik is viewability de belangrijkste metric bij de inkoop van advertenties. Bij funda begrijpen we dat maar al te goed. We zijn dan ook voortdurend in de weer om de viewability-cijfers op ons platform te optimaliseren. En niet zonder succes, want met onze nieuwste mobile leaderboard positie verhoog jij je viewability op funda tot wel 90%.

Het mobile leaderboard formaat bieden we al langer aan, maar niet eerder op één van funda’s best bezochte pagina: de mediaviewer. Op deze prominente plek ben je volop in beeld wanneer bezoekers foto’s van een woning bekijken. En dat draagt flink bij aan het behalen van je branding- en awareness doelstellingen. Of je nu de serieuze woningzoeker wil bereiken of de inspiratiezoeker: op deze positie kunnen bezoekers niet om je heen.


Direct, programmatic of via je eigen SSP

Onze nieuwste mobile leaderboard positie is vanaf nu beschikbaar voor jouw advertentiecampagnes als directe- of programmatic (guaranteed) deal. Daarnaast is hij beschikbaar in onze aangesloten SSP’s, Rubicon en Pubmatic.

Wesley Butot

Ook jouw viewability verhogen?

Wesley praat je bij!

Meer weten over het verhogen van je viewability op funda? Of benieuwd naar een advies op maat?Wesley en zijn collega-advertisingconsultants denken graag met je mee. Mail ze op sales@funda.nl of bel direct (020) 561 82 29.