Verkoop gemiddelde 9,2

Deskundigheid
9,4
Lokale marktkennis
9,3
Prijs / kwaliteit
9,1
Service en begeleiding
9,2

Voor deze gemiddelden nemen we enkel de 28 beoordelingen van de afgelopen 24 maanden.

Verkoop beoordelingen

Een funda gebruiker
Hoofdstraat 20
9,8
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Het contract met de makelaar was uitstekend. We werden keurig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van ons huis. Afspraken waren duidelijk en helder. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook alle lof voor de mensen achter de schermen. Kortom een top makelaar die ik van harte kan aanbevelen.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Dhr. Wolters
De Bouwing 19
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Bij de verkoop ging er eigenlijk niets verkeerd. Als alleen dat in eerste instantie de concrete belangstelling uitbleef. Onze makelaar heeft daar zeer attent op gereageerd door onze woning in een toppositie te plaatsen. Geheel op eigen initiatief. Klasse!
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9
Een funda gebruiker
Rietgans 1
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Zeer deskundige makelaar die echt de tijd voor je neemt en je op alle fronten helpt. Altijd direct bereikbaar en een heldere en duidelijke communicatie. Ideaal dat ze een deskundige hypotheek en verzekeringsafdeling hebben die je compleet ontzorgen. Echt een aanrader waar je geen spijt van krijgt
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Een funda gebruiker
Borgharenpad 19
8,5
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Een persoonlijke, vriendelijke en goede service. Bij de verkoop van ons huis, was er snelheid geboden. Binnen één week konden we al beginnen met de verkoop. Ze hebben het maximale eruit gehaald en ons achtergelaten als zeer tevreden klant. Jansen makelaars te Elst is zeker een aanrader!
Deskundigheid
8
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
8
Een funda gebruiker
Kustvaart 15
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
De begeleiding bij de verkoop van onze woning in Schuytgraaf (Arnhem), door het gehele team van Jansen Makelaars en Bob Pattel in het bijzonder, hebben wij als heel prettig ervaren. Bob kent de lokale markt, ook in Arnhem, erg goed en weet de juiste verkoopstrategie te bepalen. Wij waren daardoor onze woning erg snel kwijt. De communicatie verliep elke keer persoonlijk waarbij wij goed op de hoogte werden gehouden. Omdat bij hetzelfde kantoor ook het hypotheekadvies afgenomen kan worden is alles erg overzichtelijk.
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9