Emerald (Eksteenfontein, Eerstegeluk, Eversdal, Enkeldoorn, Edenburg)

Amsterdam
From € 1,011 to 1,168 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 100 (none available)
  • Living area 118 to 127 m²

Description

Emerald
Amsterdam Zuidoost is een parel rijker. Of beter gezegd een emerald.
Emerald is zo’n typische gezinsvriendelijke wijk met ruimte voor groen en mooie woningen met tuin, 3 slaapkamers en een grote open zolderverdieping.
In de autoluwe straatjes kunnen kinderen heerlijk samen spelen. En toch zit je in no-time op de randweg. Of middenin de stad. En dat terwijl je gewoon voor je deur kan parkeren. Ideaal!

Kom binnen
In Emerald heb je de keuze uit diverse types. Maar welke woning je ook kiest, in Emerald zijn ze allemaal voorzien van een strakke keuken met inbouwapparatuur en een complete badkamer met ligbad, aparte douche en tweede toilet. Met 3 slaapkamers bieden ze daarnaast enorm veel ruimte. En heb je vaak logées of een uit de hand gelopen hobby? De open zolderverdieping is geheel naar eigen wens in te delen.

Rustig, maar wel met alles in de buurt
Amsterdam-Zuidoost is onderdeel van de gemeente Amsterdam en op dit moment telt het stadsdeel meer dan 70.000 inwoners. Het stadsdeel is populair bij verschillende lagen van de bevolking en dagelijks trekken er meer dan 50.000 forensen en studenten naar Amsterdam-Zuidoost. Naast de hoofdvestigingen van internationale bedrijven en de diverse onderwijsinstellingen kent het stadsdeel nog veel meer gemakken. In de ArenA Poort vind u onder andere het voetbalstadion van Ajax, de Ziggo Dome, de Heineken Music Hall en megabioscoop Pathé ArenA. Wilt u heel graag in Amsterdam wonen, maar staat uw droomhuis niet in dit stadsdeel?

Bereikbaarheid
Droomzone Emerald ligt naast de Daalwijkdreef, ten westen van de Gooiseweg, de uitvalsweg naar de Amsterdamse binnenstad, de ring A10 en de A9. Een zeer centrale locatie dus! Ook het openbaar vervoer is uitstekend: maar liefst 11 verschillende buslijnen hebben een halte vlakbij. De metro is 7 minuten lopen, en met 10 minuten loopt u naar treinstations Diemen-Zuid of Duivendrecht.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 100 houses in this project none are available

  • Eengezinswoningen

    Row house From € 1,011 to 1,168 p/mo.
    • living area 118 to 127 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Emerald (Eksteenfontein, Eerstegeluk, Eversdal, Enkeldoorn, Edenburg)

From € 1,011 to 1,168 p/mo.