Welgelegen Park

Apeldoorn
From € 800 to 1,100 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 48 (none available)
 • Living area 64 to 126 m²
 • Number of rooms 3 to 4
 • Plot size 110 to 250 m²

Description

Op de plek van het oude landgoed ‘Welgelegen’ in Apeldoorn ligt het Welgelegen Park; een kleinschalig nieuwbouwproject. U kunt kiezen uit 31 appartementen en 17 eengezinswoningen, waarvan een aantal levensloopbestendig. Aan de verkeersluwe ventweg langs de Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan ligt De Hofboog. De vloeiende lijn van het fraaie baksteengebouw garandeert optimale lichtinval en een royaal uitzicht. Erachter ligt De Hof, waar ruime eengezinswoningen een charmant parkje omarmen – autoluw en kindvriendelijk. De 48 woningen zijn onderdeel van de ontwikkeling Boog en Cluster, waarvan de eerste fase reeds gerealiseerd is.

DE HOFBOOG

In de appartementen van De Hofboog geniet u van de omgeving van het Welgelegen Park, dankzij het royale, vrije uitzicht vanaf uw heerlijke terras of balkon (op het zuidwesten). U kunt kiezen uit twee typen driekamerappartementen: op de begane grond (circa 88 m2, met een riante tuin/terras) of de drie etages daarboven (circa 80 m2, met balkon). Wilt u toch liever een tweekamerappartement? In De Hofboog vindt u er vier, elk zo’n 64 m2. De open Keller-keuken is volledig ingericht met Siemens inbouwapparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en wandschouwkap. De badkamer heeft een inloopdouche, brede wastafel met spiegel en een designradiator. Elk appartement heeft een berging op de begane grond en een parkeerplaats op maaiveldniveau.

DE HOF

Er zijn twee typen eengezinswoningen in De Hof, variërend van 103 tot 126 m2.

Traditionele eengezinswoningen:
De woningen met drie lagen hebben een traditionele indeling, met een heerlijke woonkamer met open keuken op de begane grond en vier slaapkamers op de verdiepingen erboven.

De open Keller-keuken is volledig ingericht met Siemens inbouwapparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en wandschouwkap. De badkamer heeft een inloopdouche, brede wastafel met spiegel, een designradiator en een tweede toilet. De woningen hebben een schuur in de tuin. Handig voor fietsen, gereedschap en speelgoed.

Levensloopbestendige woningen:
Er is ook een aantal woningen beschikbaar met twee woonlagen. Deze hebben een slaap- en badkamer op de begane grond en een onderhoudsvriendelijke buitenruimte met een aangebouwde schuur. Daarmee zijn deze woningen dus levensloopbestendig en dat komt goed uit, want wie hier woont, wil niet meer weg. De open Keller-keuken is volledig ingericht met Siemens inbouwapparatuur, waaronder een koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en wandschouwkap. De badkamer heeft een inloopdouche, brede wastafel met spiegel, een designradiator en een toilet. Deze woningen hebben geen separaat toilet.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 48 houses in this project none are available

 • Burgemeester Jhr. Quarles van Uffordlaan 199 t/m 259

  Galleried apartment From € 800 to 925 p/mo.
  • living area 64 to 88 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.
 • Molenhof 3 t/m 20

  Row house From € 950 to 1,100 p/mo.
  • living area 103 to 126 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  House Living area Rooms Price
  Molenhof 12 Rented 126 m² living area 3 rooms € 1,090 p/mo.
  Molenhof 18 Rented 126 m² living area 6 rooms € 1,095 p/mo.

VGM NL letting agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings