Parkzoom

Bergschenhoek
From € 895 to 1,010 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 28 (none available)
 • Living area 110 to 135 m²
 • Number of rooms 4
 • Plot size 119 to 173 m²

Description

Parkzoom
Parkzoom is een nieuwbouwwijk in het noordwesten van Bergschenhoek, gemeente Lansingerland, met een sfeervolle uitstraling. Het aanbod van nieuwbouwwoningen is heel divers; de afwisseling in architectuur zorgt voor een speelse en gemoedelijke sfeer. De 28 huurwoningen zijn met mooie, duurzame materialen fraai afgewerkt en passen goed bij de al gerealiseerde woningtypes in de wijk.

Terraswoningen en pleinwoningen
De dertien terraswoningen worden gekenmerkt door hun bijzondere situering: zij liggen deels in het dijklichaam. Ook is er eigen parkeergelegenheid; bewoners beschikken over maar liefst twee parkeerplaatsen op hun eigen terrein. De vijftien pleinwoningen hebben uitzicht op reeds gerealiseerde twee-onder-één-kapwoningen. Hoewel er geen eigen parkeergelegenheid is, kunnen de bewoners hun auto gemakkelijk kwijt op één van de vele parkeerplaatsen rondom het blok. Alle woningen hebben een voortuin of Delftse stoep en kunnen achterom naar hun achtertuin met berging. De openslaande deuren naar de tuin zorgen voor nog meer woongenot. De moderne architectuur en het hoge wooncomfort maken de terras- en pleinwoningen aantrekkelijk voor zowel starters als doorstromers, gescheiden huishoudens en senioren.

Alles in de buurt
Voor de dagelijkse boodschappen – en meer – biedt het centrum van Bergschenhoek uitkomst. Maar ook het centrum van Berkel en Rodenrijs heeft een gevarieerd aanbod. Echt uitgebreid gaan shoppen? Het centrum van Rotterdam is bereikbaar binnen een halfuurtje  met de auto én openbaar vervoer. Maar ook Delft en Zoetermeer zijn prima bereikbaar! De Randweg-West brengt je snel naar provinciale en rijkswegen en de bus stopt in de directe omgeving.

Wonen in een groene omgeving
Direct naast de wijk Parkzoom ligt het Annie M.G. Schmidtpark. Een mooie ontmoetingsplek en uitvalsbasis om te wandelen, de hond uit te laten, te sporten of met de allerkleinsten te spelen. Een groene oase van maar liefst 60 hectare, pal naast de deur van je nieuwbouwwoning. Iets verderop, langs de rivier de Rotte, liggen de natuur- en recreatiegebieden: het Lage en Hoge Bergse Bos met onder meer een outdoor- en leisurecentrum . Voor watersportliefhebbers zijn de Zevenhuizerplas en de Rottemeren ideale plekken om hun sport te beoefenen.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 28 houses in this project none are available

 • Parkzoom Type A

  Row house From € 895 to 925 p/mo.
  • living area 110 to 115 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.
 • Parkzoom Type C

  Detached residential property From € 975 to 1,010 p/mo.
  • living area 120 to 135 m² Living area
  • number of rooms 4 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Parkzoom

From € 895 to 1,010 p/mo.