Berkels Lof

Berkel en Rodenrijs
From € 1,000 to 1,350 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 32 (1 available)
 • Living area 118 m²
 • Number of rooms 5
 • Plot size 80 m²

Description

Luxe energiezuinig eengezinswoningen te huur in Berkels Lof

Welkom in Berkels Lof, een intiem project gelegen in de groene wijk Oostmere. Het is er heerlijk wonen met de voorzieningen van het gezellige dorp Berkel dichtbij. Ook heeft u binnen alle ruimte. Drie verdiepingen, forse woonoppervlakte: tot wel 154m2!

Het is een plezierige plaats om te wonen, Berkel en Rodenrijs. De tuinbouwgemeente van weleer is veranderd, maar het karakter is hetzelfde gebleven. Het is vooral de dorpse sfeer die het karakter van Berkel onverminderd kenmerkt. Met de uitbreiding van het aantal inwoners heeft het dorp het voorzieningenniveau verder uitgebreid. Daardoor heeft u straks alles bij de hand.

Van een woning als deze mag u nét iets meer oog voor detail verwachten. Neem bijvoorbeeld het luxe werkblad van natuursteen in de keuken, of het chique accent van het sanitair. En compleet is in Berkels Lof: uw keuken is al voorzien van een keramische kookplaat, een vaatwasser, een combimagnetron en een koel-vriescombinatie, alle van het topmerk Siemens. De woningen zijn energiezuinig wat betekent lage energiekosten doormiddel van de aanwezige wko installatie. Bij uw woning hoort ook een royale achtertuin en parkeerplaats(en).

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Surroundings

Het is een plezierige plaats om te wonen, Berkel en Rodenrijs.

Photos

Surroundings

Het is een plezierige plaats om te wonen, Berkel en Rodenrijs.

360° photos and video

Residential property types

Of the 32 houses in this project 1 is available

 • Slotermeerstraat -Type 4ETW

  Row house € 1,152 p/mo.
  • living area 118 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  House Living area Rooms Price
  Oostmeerlaan 235 Under option 118 m² living area 5 rooms € 1,152 p/mo.
  Oostmeerlaan 245 Rented 118 m² living area 4 rooms € 1,102 p/mo.
  Oostmeerlaan 251 Rented 118 m² living area 4 rooms € 1,076 p/mo.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings