Woningen te Nieuw Weideveld - Bodegraven

Bodegraven
From € 925 to 1,075 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 50 (none available)
 • Living area 122 to 128 m²
 • Number of rooms Unknown

Description

Omgeving

Aan de rand van het historische Bodegraven wordt de wijk Nieuw Weideveld gerealiseerd. Gelegen in het Groene Hart van de randstad is Bodegraven een locatie die rust en vrijheid biedt, maar waarbij steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht allen binnen 30 km afstand liggen. In Nieuw Weideveld worden comfortabele gezinswoningen gebouwd met een variatie aan karakteristieke gevels, veel groen en autoluwe straatjes.

Woningen

Alle woningen zijn ingedeeld met de woonkamer aan de achterzijde voor een optimaal contact met de ruime tuin. Door deze diepe tuin geniet je elk moment van de dag van de zon. Alle woningen zijn voorzien van een achterom en, afhankelijk van je keuze, een parkeerplaats op eigen terrein. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, welke is voorzien van een groot keukenblad, Siemens vaatwasser, koel/vriescombi, combi-oven en inductiekookplaat.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een complete badkamer voorzien van badkuip, douche, toilet en wastafel.
De zolderverdieping is een vrij in te delen open ruimte. Denk hierbij aan hobbyzolder of washok, maar door de aanwezigheid van het dakraam is deze ook in te delen als vierde slaapkamer.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Nieuw Weideveld hoog in het vaandel. Sterker nog, de woningen behalen een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,0. Dit betekent dat de woningen erg hoog scoren op het gebied van energiezuinigheid. Alle woningen zijn voorzien van geïntegreerde zonnepanelen op het dak. Dit heeft meerdere voordelen. Je draagt als huurder een steentje bij aan een beter milieu en je betaalt minder voor je energierekening. En hiervoor hoef je helemaal niets te doen!

Belangrijke informatie

Nb. Dit project bestaat uit 4 verschillende types woningen, zie onderaan de pagina voor meer specifieke informatie per type.

Om in te schrijven willen wij u verwijzen naar de projectwebsite, waar tevens meer informatie gepresenteerd staat.


Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 50 houses in this project none are available

 • Nieuw Weideveld Bodegraven

  Row house From € 925 to 1,075 p/mo.
  • living area 122 to 128 m² Living area
  • number of rooms unknown
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Woningen te Nieuw Weideveld - Bodegraven

From € 925 to 1,075 p/mo.