Catharinastraat 11 t/m 19D

Breda
€ 1,163 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 25 (1 available)
 • Living area 96 m²
 • Number of rooms 3

Description

Heerlijke ruime stadsappartementen in het centrum van Breda. Qua ligging, vormgeving, indeling en uitvoering biedt dit luxe en exclusieve appartementengebouw, met woonkamers waarvan het merendeel groter is dan 50m2, een unieke mogelijkheid voor mensen die graag modern en comfortabel willen wonen in het centrum van de stad.

De appartementen (+/- 90 tot 122 m2) zijn voorzien van een luxe keuken met o.a. een gaskookplaat, koelkast, vriezer, afzuigkap en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken met eigen cv-installatie en wasmachineaansluiting. De vensterbanken zijn van travertin wat een luxe uitstraling geeft. Iedere badkamer is uitgerust met ligbad, aparte douche en wastafel(s). Het sanitair is kwalitatief hoogwaardig en luxueus. Uiteraard beschikken de woningen over een fietsenberging.

En parkeren in het centrum van Breda? Iedere woning heeft een eigen afgesloten parkeerplek aan de achterzijde van het gebouw.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 25 houses in this project 1 is available

 • Catharinastraat 11 t/m 19D, Appartementen

  Upstairs apartment, residential property with shared street entrance and apartment with shared street entrance € 1,163 p/mo.
  • living area 96 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Catharinastraat 15 B 96 m² living area 3 rooms € 1,163 p/mo.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Catharinastraat 11 t/m 19D

€ 1,163 p/mo.