1e en 2e straatje van Best - Ruische Poort

Den Bosch
From € 1,050 to 1,205 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 61 (6 available)
  • Living area 65 to 80 m²
  • Number of rooms 2 to 3

Description

Wonen in het bruisende en karakteristieke centrum van 's-Hertogenbosch. Wie wil dat nu niet? Vanaf nu is het mogelijk. In het voormalig kantoor van Van Lanschot zijn recent zo'n 60-tal woningen gerealiseerd met allen een luxe afwerking. Het complex ligt midden in het centrum van 's-Hertogenbosch waardoor u met enkele stappen in een van de meest bezochte winkelstraten van de stad komt.

Ondanks dat de appartementen midden in het centrum van 's-Hertogenbosch gelegen zijn kunt u toch genieten van de rust dat het complex uitstraalt. Als u vanuit de drukke winkelstraat door een van de steegjes loopt komt u terecht in een binnenplaats met een rustig en warm karakter. Als u door het complex loopt voelt u de rust in alles terug komen doordat de galerijen van de complexen uitkijken op de binnenplaats. Ook zijn er mogelijkheden m.b.t. het huren van een parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage.

Er komen veel gemakken kijken bij het wonen in een huurappartement. Ook voor dit complex geldt dat. De appartementen zijn tussen 55 en 100 m2 groot. Alle appartementen worden gestoffeerd opgeleverd en zijn voorzien van een mooi afgewerkte badkamer en een full option keuken met al het benodige apparatuur. Zo hebben de keukens een gasfornuis met afzuigkap, een koelkast, combi-magnetron en een vaatwasser.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 61 houses in this project 6 are available

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

1e en 2e straatje van Best - Ruische Poort

From € 1,050 to 1,205 p/mo.