Van Stolkweg 14 B6 2585 JR Den Haag

Hightlighted features

  • 100 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 2,000 p/mo.

Description

Van Stolkweg 14-B6 Den Haag / *meubileren mogelijk tegen meerprijs.

Wonen op één van de mooiste plekken van Den Haag! Dat kan in project Parklane Residences in het Haagse Van Stolkpark met 43 unieke 3- en 4-kamer gestoffeerde appartementen en maisonnettes van ca. 76-195m2. Wonen in één van de eerste villaparken van ons land omgeven door groen van de Scheveningse bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. Op fietsafstand van het stadscentrum van Den Haag, en nabij het strand en de duinen van Scheveningen.

Huurprijzen vanaf € 1.495,- per maand, luxe gestoffeerd inclusief parkeerplaats. Vanaf omstreeks juli 2020 beschikbaar!
U komt binnen via een statige entree die is afgewerkt met fraai natuurstenen vloer die doorloopt in de lichte gangen naar de appartementen. De natuurstenen afwerking vindt u ook terug in de kaders rond de voordeuren. Uiteraard zijn alle appartementen met de lift te bereiken.

Wonen in de sfeer van de jaren ’30 met het comfort van nu. Om modern comfort met respect voor de oorspronkelijke sfeer te waarborgen is in de afwerking van de appartementen veel aandacht besteed aan details. Zo zijn bijvoorbeeld de eikenhouten vloeren in een visgraatmotief gelegd en voorzien van vloerverwarming.

De moderne, strak vormgegeven keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en stenen werkbladen. In de bijzondere fraai afgewerkte badkamers bieden het vrijstaande ovale bad (een aantal woningen beschikt niet over een ligbad), en het royale badmeubel u het luxueuze gevoel van een vijfsterrenhotel. De grotere appartementen beschikken bovendien over een badkamer en-suite in de masterbedroom. Het ontwerp met de grote glazen puien van vloer tot plafond schept een gevoel van ruimte en geeft prachtig uitzicht.

Het complex is omstreeks 1928 ontworpen door Willem Verschoor in zakelijk expressionistische stijl en in 2020 weer teruggebracht naar zijn oorspronkelijke functie als luxueus appartementengebouw. Rondom het gebouw ligt veel groen en is ruimte voor parkeren dat is afgesloten met een prachtig gedetailleerd hekwerk dat door de bewoners is te openen met een afstandsbediening. Daarnaast is er voor bewoners de mogelijkheid, tegen betaling, gebruik te maken van de elektrische deelauto. Op het terrein is ook een oplaadpunt beschikbaar ten behoeve van elektrische prive-auto’s/

Maisonnette Residences
De ruime maisonnettes bestaan uit twee woonlagen en variëren in grootte tussen de 98 en 195m2. De entrees bevinden zich op de begane grond waar ook de woonkamer en keuken zich bevinden. Via de trap in de woning bereikt u de ondergelegen slaapverdieping. Vrijwel alle maisonnettes beschikken over een balkon en/of terras. .

Appartementen 1e-3e verdieping
De appartementen op de 1e verdieping zijn allemaal gelijkvloers en bereikbaar per lift. Met 2 tot 4 entrees per opgang wordt de privacy optimaal gewaarborgd. Iedere woning beschikt over 1 of zelfs 2 balkons.

Den Haag/Scheveningen
Den Haag is de enige grote Nederlandse stad met direct een strand aan de Noordzeekust. De stad is het politieke hart van Nederland en op het Noordeinde ligt het werkpaleis van de koning. Op steenworp afstand van Parklane Residences vindt u niet allen het centrum van Den Haag met vele monumenten, chique hotels en high class shopping center, maar ook de alom bekende winkelstraat De Fred en Scheveningen waar u geniet van zon, zee strand.

*** English text ***

Van Stolkweg 14-B6 The Hague / *furnishing is possible for additional costs

Living in one of The Hague’s most beautiful locations! That’s possible in Parklane Residences in the Van Stolkpark district with 43 unique luxurious upholstered apartments (76-195m2) with 2 or 3 bedrooms. Located near the city centre from The Hague and the beach of Scheveningen.

The main entrance features a beautiful floor built from natural stone that continues through the naturally lit hallways right up to the apartments.
All apartments can be entered by elevator.

Luxury living with all the comforts of today.
The apartments are finished with great attention for detail. For example, the rustic French oak floors are laid in a herringbone pattern and feature underfloor heating.

The modern designed kitchen features high-end built-in appliances and stone worktops.
The free-standing oval bath (several apartments do not feature a bathtub) and spacious beautifully finished bathrooms offer a luxurious feeling.
The larger apartments also feature an en-suite bathroom in the master bedroom. The floor-to-ceiling design with large glass facades creates a sense of spaciousness with wonderful panoramic views.

Residents also have access to a charging station for electric cars.

Maisonette Residences
The spacious maisonettes consist of two levels with a surface area between 98m2 to195m2.
The entrances are on the ground floor, where the living room and the kitchen are located as well. The staircase inside the residence leads to the bedroom floor below.

Apartments
The apartments can be accessed by elevator. Each stairway has 2 to 4 entrances, ensuring optimal privacy. All apartments feature 1 or 2 balconies.

The Hague/Scheveningen
The Hague is the only major Dutch city with a beach access on the North Sea Coast. The city is the Dutch political heart and hometothe King’s working quarters at Noordeinde. Parklane Residences is located nearby The hague’s city centre withits many historic monuments, luxury hotels and high-class shopping centre, as well as the famous shoppingstreet De Fred and Scheveningen beach – the perfect place to enjoy the sun, sea and sand.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 2,000 per month (excluding service charges à € 145,00 p/mo.)
Deposit
€ 2,025 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
6 weeks
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Type apartment
Upstairs apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1928
Specific
With carpets and curtains
Quality marks
Energie Prestatie Advies

Surface areas and volume

Areas
Living area
100 m²
Volume in cubic meters
350 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower
Number of stories
1 story
Located at
2nd floor
Facilities
Elevator and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler

Exterior space

Location
Alongside park and in residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Neighborhood

Van Stolkpark en Scheveningse Bosjes, Den Haag

Discover locations in the neighborhood

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Van Stolkweg 14 B6

€ 2,000 p/mo.