Parkeerplaatsen Maritiem - Dr. Lelykade 2583 JZ Den Haag

€ 150 p/mo.

Description

TE HUUR
6 parkeerplaatsen in het gebouw Maritiem aan de Dr. Lelykade te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
In de afgesloten parkeergarage in het moderne complex Maritiem zijn 6 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. Deze parkeergarage is alleen toegankelijk voor bevoegden en biedt zodoende een veilige stallingsplaats aan voor uw klassieke auto of motor.

Inmiddels is het parkeer-regime in de Tweede Binnenhaven aangepast en geldt hier betaald parkeren vanaf 10.00 uur tot 24.00 uur.

OMGEVINGSFACTOREN
Het complex Maritiem is gelegen in de 2e binnenhaven van Scheveningen. De omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan kantoren, horeca, winkels, watersport en wonen in de haven.

Tegenwoordig is de haven ook een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. Daarom is eind jaren tachtig de functie hoogwaardig wonen toegevoegd aan de functie van Scheveningen-Haven. De woonbuurten rondom de havens zullen hierdoor de komende jaren gaan veranderen. Mensen wonen er in een omgeving die tevens gericht is op werken en (sport)visserij.

Scheveningen-Haven is naast Scheveningen-Bad de tweede toeristische trekpleister. Naast een florerend uitgaansleven biedt dit deel ook sportief vertier.

METRAGE
In totaal zijn er 6 parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar, als volgt verdeeld:
- Parkeerplaats nummer 53;
- Parkeerplaats nummer 54;
- Parkeerplaats nummer 55;
- Parkeerplaats nummer 56;
- Parkeerplaats nummer 57;
- Parkeerplaats nummer 58.

BIJZONDERHEDEN
- Parkeerplaats is verlicht;
- Toegankelijk voor mindervaliden;
- Ook geschikt voor SUV.

BEREIKBAARHEID
Vanuit diverse richtingen is de 2e haven makkelijk bereikbaar met eigen vervoer. Middels de Utrechtsebaan zijn er verbindingen met de A-4, A-12 en A-13. Via de Landscheidingsweg is er een verbinding met de A-44.

Tramlijn 11 en 16 of buslijn 22 geven verbinding met NS Station Hollands Spoor, Centraal Station, respectievelijk NS Station Laan van NOI.

HUURPRIJS
€ 150,- per parkeerplaats per maand.

SERVICEKOSTEN
N.v.t.

HUURTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

OPZEGTERMIJN
Gelijk aan betaaltermijn.

AANVAARDING
Per direct.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 01 (één) maand (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2020 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst AUTOBOX/PARKEERPLAATS met aanvullende bepalingen van verhuurder.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 150 per month (none service charges)
Deposit
€ 150 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
7 weeks
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Type of parking facilities
Parking place
Building type
Resale property

Layout

Capacity
6

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Parkeerplaatsen Maritiem - Dr. Lelykade

€ 150 p/mo.