Meerrijk - Antony Fokker Blok B5

Eindhoven
€ 1,050 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 9 (none available)
 • Living area 130 to 145 m²
 • Number of rooms 5
 • Plot size 200 to 260 m²

Description

Meerhoven - Een schitterend stukje Eindhoven

De wijk Meerhoven bestaat uit Grasrijk, Zandrijk, Bosrijk en Waterrijk. Meerrijk vormt het hart van die nieuwe wijk. Wanneer meerrijk helemaal gereed is, wonen hier ongeveer 12.000 inwoners. Meerhoven is gelegen aan de rand van Eindhoven. De wijk heeft de knusheid van een dorp, maar kent dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid de dynamiek van de grote stad. Meerhoven ligt slechts op 10 autominuten afstand van het centrum van Eindhoven. Dankzij de uitstekende ligging nabij de snelwegen A2, A58 en A67 zijn ook steden als ?s Hertogenbosch en Tilburg in minder dan een half uur te bereiken.

In meerhoven heeft u werkelijk alles bij de hand. Het prachtige Park Meerland en de winkels in Meerrijk zorgen ervoor dat u nooit ver van huis hoeft. Maar natuurlijk is er ook in de omgeving van Meerhoven genoeg te beleven. Houdt u van de natuur, dan voelt u zich niet alleen in Park Meerland thuis, maar ook in de nabijgelegen Kempen, De Oirschotse Heide en de Loonse en Drunense Duinen.

De 10 stadswoningen van B5 zijn gelegen in de daktuin van het cluster Anthony Fokker. Hierdoor ontstaat een intieme sfeer. Kinderen kunnen hier heerlijk buitenspelen en buren koen gezellig bijeen voor een praatje. U geniet hier van de rust, maar tegelijkertijd staat u ook zo op een van de levendige pleinen van Meerijk. De stadswoningen zijn speels van indelingen en kenmerken zich door gevarieerde hoogten. Alle stadswoningen beschikken over een parkeerplaats in de ondergrondse stallingsgarage.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 9 houses in this project none are available

 • Meerrijk Antony Fokker Blok B5 - Hoekwoning

  Corner house € 1,050 p/mo.
  • living area 130 to 145 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.
 • Meerrijk Antony Fokker Blok B5 - Tussenwoning

  Row house € 1,050 p/mo.
  • living area 130 to 145 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings