Land van Steijn

Gouda
From € 950 to 1,000 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 19 (none available)
 • Living area 120 m²
 • Number of rooms 5
 • Plot size 117 to 256 m²

Description

19 ruime eengezinswoningen met tuin op het westen op een groene en centrale locatie

Kenmerken
- ruime tuingerichte woonkamer
- keuken met inbouwapparatuur
- badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
- tuin gelegen op het westen
- voldoende openbare parkeergelegenheid

Het project Land van Steijn ligt in een gebied in volle ontwikkeling. De woningen hebben een woonoppervlakte ca. 120 m² en zijn allen voorzien van een achtertuin.

Eengezinswoningen
Wanneer u via de hal de woonkamer betreedt vindt u aan de linker zijde de hoekkeuken, deze is voorzien van vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en gaskookplaat. Via de grote lichte achter pui heeft u toegang tot de achtertuin. Via de open trap bereikt u de overloop die u toegang biedt tot de 3 ruime slaapkamers en badkamer voorzien douchehoek, wastafel en hangend toilet. Op de tweede verdieping vindt u een ruime open zolder met dakraam en afgesloten technische ruimte.

Omgeving
Rustig wonen met de stad binnen handbereik
Voor liefhebbers van groen, rust en geborgenheid is dit een ideale woonomgeving. In de nabije omgeving zijn winkelcentra, scholen en sportcentra te vinden, station Goverwelle ligt op loopafstand. Voor de Goudse Hout hoeft u slechts de straat over te steken en u kunt een heerlijke rustgevende wandeling maken. De drukte opzoeken in de historische binnenstad van Gouda kan natuurlijk ook. Het wereldberoemde stadhuis, de Sint-Janskerk en de pittoreske straten en grachten liggen op fietsafstand. Met de auto of trein zijn Rotterdam, Den Haag en Utrecht goed bereikbaar.

360° photos and video

Residential property types

Of the 19 houses in this project none are available

 • Distelvlinder e.o.

  Semi-detached residential property From € 950 to 1,000 p/mo.
  • living area 120 m² Living area
  • number of rooms 5 rooms
  There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Land van Steijn

From € 950 to 1,000 p/mo.