Westerhaven 18 t/m 41

Groningen
From € 850 to 1,100 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 24 (none available)
 • Living area 98 to 138 m²
 • Number of rooms 3

Description

Wonen in een ruim stadsappartement op slechts 600 meter van Groningse stadscentrum. Direct onder het appartementengebouw liggen diverse winkels. En zelfs in eigen straat is er voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen. De bereikbaarheid is ideaal en voor de auto is er een eigen parkeerplaats.

Heerlijk ruim
Aan de Westerhaven zijn drie- of vierkamerappartementen beschikbaar, uitgevoerd in vier verschillende typen die variëren qua oppervlakte en indeling. Standaard zijn de appartementen voorzien van ruime woonkamers met een open keuken. De entreehal met toilet en garderobe geeft toegang tot twee of drie slaapkamers. Aanvullend een badkamer met ligbad, separate douche en in sommige woningen een tweede toilet. Handig is de extra bergruimte, waar plek is voor de wasmachine en droger.

Wonen en winkelen
Deze 24 appartementen maken deel uit van een multifunctioneel gebouw met winkels en woningen. Het pand telt zes woonlagen. De hoofdentree met brievenbussen en beltableau, geeft via een bewonerslift toegang tot de appartementen. Woonlaag twee tot en met zeven bestaat uit vier verschillende appartementen, met ieder een eigen balkon of dakterras. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplek en berging onder de woningen.

Lopend naar de stad
Het stadscentrum van Groningen ligt op slechts 600 meter afstand van de woningen aan de Westerhaven. In de directe omgeving zijn volop voorzieningen aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen heeft de eigen straat zelfs voldoende aanbod. Van een apotheek en supermarkt, tot een lunchroom. Voor uitgebreider winkelen, cultuur of een avondje uit biedt het gezellige stadscentrum van Groningen, met de Martinitoren en Grote Markt, volop mogelijkheden. Dit deel van het centrum is via diverse uitvalswegen goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer stopt om de hoek.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 24 houses in this project none are available

 • Westerhaven 18 t/m 41: Appartementen

  Apartment with shared street entrance From € 850 to 1,100 p/mo.
  • living area 98 to 138 m² Living area
  • number of rooms 3 rooms
  House Living area Rooms Price
  Westerhaven 19 Rented 98 m² living area 3 rooms € 1,080 p/mo.
  Westerhaven 23 Rented 98 m² living area 3 rooms € 1,110 p/mo.
  Westerhaven 25 Rented 115 m² living area 4 rooms € 1,280 p/mo.
  Westerhaven 32 Rented 92 m² living area 3 rooms € 1,085 p/mo.
  Westerhaven 34 Rented 138 m² living area 3 rooms € 1,285 p/mo.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Westerhaven 18 t/m 41

From € 850 to 1,100 p/mo.