Brandpunt 82 1705 SK Heerhugowaard

Hightlighted features

  • 86 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,000 p/mo.
Part of rental complex Brandpunt 77 t/m 139, Heerhugowaard

Description

Te huur: 3-kamer appartement met parkeerplek in Heerhugowaard!

LET OP; voor deze woning wordt er pas vanaf half maart geloot.

Het leven in Heerhugowaard is gemoedelijk en tegelijkertijd zijn er veel voorzieningen. De stad heeft een bloeiend verenigingsleven en er zijn diverse sportaccommodaties. Kinderen kunnen terecht op één van de vele scholen, van basis-, speciaal- tot voortgezet onderwijs. Diverse winkelvoorzieningen liggen binnen handbereik.

Hart van de zon, dat is thuiskomen
De naam zegt het al: het Hart van de Zon ligt midden in de Stad van de Zon. Het is letterlijk het hart van de wijk. En met zijn 38 meter hoge woon- en leeftoren ook het hoogtepunt van de wijk. Op de begane grond vindt u een supermarkt en andere voorzieningen. De rest van de toren bestaat uit comfortabele appartementen, 72 in totaal. Ruimte is er volop in deze moderne appartementen. Het gemiddelde woonoppervlak ligt tussen de 70 en 100 m2. En op de bovenste etage liggen twee penthouses, met een woonoppervlak van maar liefst 200 m2! U beschikt over een riante woonkamer met open leefkeuken. De badkamer heeft standaard twee wastafels en is van vloer tot plafond betegeld. Net als uw toilet. Uw hele appartement is voorzien van vloerverwarming. Elke woning heeft een balkon of serre met openslaande deuren. Van hieruit heeft u prachtig uitzicht over het Noord-Hollandse landschap. Voor uw auto of fiets is altijd een plekje vrij: u heeft namelijk een eigen parkeerplaats en een afsluitbare berging.

Alles binnen handbereik
Het Hart van de Zon is het kloppend hart en daarmee in alle opzichten het middelpunt van de wijk. Op de kaart hiernaast is de centrale ligging goed zichtbaar. Het gebouw wordt voor een groot deel omgeven door water. Op de begane grond kunt u alledaagse en nietalledaagse boodschappen doen in de diverse winkels en de supermarkt. Ook is er een kapper en een grand café met een groot terras aan het water. Direct grenzend aan de Stad van de Zon liggen prachtige natuurgebieden, met allerlei recreatiemogelijkheden. U kunt er wandelen, fietsen, mountainbiken, roeien, kanoën en zwemmen. Er is een heus zandstrand en diversen ligweiden. Ook het sportcomplex Sportlagune ligt vlakbij.

Indeling
Entree/hal met toegang tot de ruime woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, twee slaapkamers, badkamer met douche, dubbele wastafel en separaat toilet. De woning is ook voorzien van een buitenruimte in de vorm van een balkon op het westen.

Inkomensnorm
Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u te voldoen aan de inkomensnorm. Voor 1 persoon geldt een inkomensnorm van circa 36 maal de kale huurprijs bruto per jaar, waarbij het tweede inkomen voor 100 procent meegerekend mag worden. Bij deze woning is garantstelling mogelijk.

Getoonde afbeeldingen zijn ter impressie en kunnen geen rechten aan ontleend worden. De huurwoning wordt zonder meubels of stoffering verhuurd.

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,000 per month (excluding service charges à € 50,00 p/mo.)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Type apartment
Upstairs apartment
Building type
New property
Year of construction
Before 1906

Surface areas and volume

Areas
Living area
86 m²
Volume in cubic meters
223 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
11 stories
Located at
2nd floor

Energy

Energy label
B 1.29 What does this mean?
Heating
CH boiler

Exterior space

Location
In residential district
Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Parking place

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Brandpunt 82

€ 1,000 p/mo.