Antje Breijerstraat 20 t/m 62, Thijs Ouwerkerkstraat 20 t/m 62 e.a.

Hoofddorp
From € 700 to 900 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 66 (none available)
  • Living area 50 to 100 m²

Description

De 66 appartementen variërend van circa 75 m2 tot en met 127 m2, zijn verdeeld over drie identieke gebouwen.
Architect Kees Christiaanse heeft de drie woongebouwen ontworpen in relatie met de omgeving, zo loopt bijvoorbeeld de noordgevel door in de kademuur. Direct ten noorden van de woningen, aan de andere kant van het water, bevindt zich een groot stadsplein en alle denkbare voorzieningen. Onder de gebouwen zijn exclusief voor de bewoners ruime parkeergarages ontworpen. De gebouwen bestaan uit 6 woonlagen met maximaal 4 appartementen per laag. De woningen worden middels de lift ontsloten via een zeer ruime entreehal en via de parkeergarage. De appartementen bestaan uit 3 of 4 kamers en hebben een luxe badkamer. In de woning bevindt zich een aparte berging die ook als washok kan worden gebruikt. In de parkeergarage bevinden zich bergingen waar eventueel de fiets geplaatst kan worden. Over de volle breedte bevindt zich het balkon in directe relatie met de woonkamer. 5 appartementen per gebouw zijn uniek. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen op het zuiden en per gebouw zijn 3 penthouses, waarvan 1 ruim 125 m2 met een terras van circa 50 m2.

Bent u geïnteresseerd in deze huurwoningen van MVGM Vastgoedmanagement?
Hieronder vindt u de beschikbare woningtypes. Als u vervolgens het gewenste woningtype selecteert vindt u hierover meer informatie.

Is er momenteel geen woning beschikbaar?
Reageer dan snel en schrijf uzelf in als 'zoeker' via: 'inschrijven'. Als ingeschreven zoeker krijgt u voorrang bij toewijzing; zodra er een woning beschikbaar is die voldoet aan uw zoekwensen ontvangt u hierover direct bericht.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 66 houses in this project none are available

  • Appartementen

    Apartment with shared street entrance From € 700 to 900 p/mo.
    • living area 50 to 100 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Antje Breijerstraat 20 t/m 62, Thijs Ouwerkerkstraat 20 t/m 62 e.a.

From € 700 to 900 p/mo.