De Ridder

Leiderdorp
From € 795 to 1,020 p/mo.

Hightlighted features

  • Number of houses 49 (none available)
  • Living area 57 to 96 m²

Description

In het vierde kwartaal van 2019 is de bouw gestart van het nieuwbouwproject de Driemaster. Dit project bestaat uit twee woongebouwen ‘De Ridder’ en ‘De Jonker’*.
Het project ligt op een mooie centrale locatie aan de Engelendaal met winkels, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen direct om de hoek. Het gebouw De Ridder bestaat uit 49 vrije sector huurwoningen in het middel dure huursegment. De oplevering staat gepland in het voorjaar van 2021 (prognose april/mei).

*De Jonker is een project van Rijnhart Wonen

Appartementen
De Ridder biedt een gevarieerd aanbod aan woningen. Op één kleiner appartement van circa 57 m² na, zijn alle appartementen voorzien van twee slaapkamers met een woonoppervlakte van 82 m² tot 95 m². Alle appartementen hebben een goed afwerkingsniveau en zijn voorzien van vloerverwarming, een luxe Bruynzeel keuken, een badkamer en een apart toilet. De appartementen hebben een balkon, een inpandige bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droger en een individuele (fietsen)berging op de begane grond. Het openbare parkeerterrein voor het gebouw biedt ruimte voor het parkeren van uw auto.

Duurzaamheid
Het gebouw wordt duurzaam gebouwd en heeft een verhoogde energieprestatie coëfficiënt (EPC) van <0,25. Dit wordt voornamelijk bereikt door de toepassing van de efficiency van stadsverwarming via NUON/Vattenvall. Op het dak van het gebouw zijn zonnepanelen geplaatst ten behoeve van de algemene voorzieningen. Hierdoor is het gebouw naast duurzaam, ook gelijk klaar voor de toekomst met de bijbehorende energietransitie.

Locatie
De Ridder ligt in het centrum van Leiderdorp op de hoek van de Engelendaal en de Vronkenlaan in een nette wijk met eengezinswoningen en appartementen en alle voorzieningen op loopafstand. Het winkelcentrum Winkelhof ligt op 2 minuten lopen en met de fiets ben je in een kwartier in het centrum van Leiden, NS Station Leiden Centraal of de Universiteit.
De Engelendaal is goed verbonden met de A4 waardoor het complex makkelijk bereikbaar is met de auto en met de centrale ligging tussen Amsterdam en Den Haag is de hele Randstad goed bereikbaar. Met het OV is De Ridder goed te bereiken. De bushalte ligt op 150 meter van het gebouw en rijdt drie keer per uur via de Engelendaal naar Leiden CS. Met de trein ben in 10 minuten op Den Haag Centraal, 35 minuten naar Amsterdam Centraal en binnen 40 minuten in Utrecht of Rotterdam.

Doorstroom
Amvest stimuleert de doorstroming op de woningmarkt en heeft hierdoor een samenwerkingsverband gesloten met Rijnhart Wonen. Huurders van deze corporatie die een sociale huurwoning achterlaten krijgen de eerste mogelijkheid tot het huren van een appartement in De Ridder.

Interesse?
De oplevering komt steeds dichterbij.
Wil je niks missen van dit project en als eerste een woning toegewezen krijgen?
Schrijf je dan snel in via de projectwebsite.

360° photos and video

Residential property types

Of the 49 houses in this project none are available

  • De Ridder

    Residential property with shared street entrance From € 795 to 1,020 p/mo.
    • living area 57 to 96 m² Living area
    There are no houses available of this type. At this moment it's unclear when houses will be available. Save this complex and we'll send you an e-mail when the availability changes.

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

De Ridder

From € 795 to 1,020 p/mo.