Kasteelplein 6 t/m 76

Montfoort
€ 551 p/mo.

Hightlighted features

 • Number of houses 36 (1 available)
 • Living area 56 m²
 • Number of rooms 2

Description

De beoogde doelgroep voor dit complex is 55+, één of twee persoonshuishouden zonder inwonende kinderen, toewijzing geschiedt onder andere op basis hiervan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen”

Wonen in prachtig Montfoort, is centraal wonen in het Land, nabij de A12 richting Utrecht en Den Haag. Montfoort is een sfeervol en groene stad. Voor fietsers en wandelaars is de omgeving erg aantrekkelijk.
Alle voorzieningen die u zich wenst, zoals winkels, banken, postkantoor, bushalte, etc. zijn in de directe nabijheid.

Dit complex met de naam "Mons Fortis" is gelegen in het centrum. Bij het gebouw ligt een parkeerterrein dat is bestemd voor de bewoners van het gebouw en eventueel voor hun bezoekers. In de directe nabijheid van de appartementen zijn echter ook nog parkeervoorzieningen op openbaar terrein.

Het gebouw omvat in totaal 33 driekamerappartementen en 3 tweekamerappartementen. De oppervlaktes van de appartementen variëren van ca. 53 tot 73m2.

Alle appartementen zijn bereikbaar vanuit de centrale hal op de begane grond, van waaruit u ook bij het trappenhuis en de lift komt. Bezoekers voor de appartementen dienen zich eerst bij u te melden via de intercom. In de centrale hal bevindt zich tevens voor ieder appartement een afsluitbaar postkastje.
Op de begane grond bevindt zich ten behoeve van alle appartementen een ruime afsluitbare gemeenschappelijke berging, u kunt daar fietsen, etc. droog en veilig opbergen. Deze berging is bereikbaar vanaf het parkeerterrein en vanuit de centrale hal.

Photos

360° photos and video

Residential property types

Of the 36 houses in this project 1 is available

 • Kasteelplein 6 t/m 76: Appartementen

  Galleried apartment € 551 p/mo.
  • living area 56 m² Living area
  • number of rooms 2 rooms
  House Living area Rooms Price
  Kasteelplein 66 Rented 63 m² living area 3 rooms € 647 p/mo.

VGM NL letting agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings