de Lei 6 4318 ED Brouwershaven

  • Rented
€ 950 p/mo.

Rental history

Listed since
April 21, 2021
Date of rental
May 17, 2021
Term
3 weeks

Description

Aan een straat met veel parkeergelegenheid staat deze tussenwoning. De woning staat aan de Lei 6 in Brouwershaven. Het betreft een woning met verrassend veel ruimte. De voorkant van de woning doet anders vermoeden dan het plaatje in werkelijkheid!
De woning is voorzien van drie slaapkamers, toilet op de verdieping en een badkamer op de begane grond. De woonkamer is lekker ruim, er is een gesloten keuken en tot slot een bijkeuken.

Interesse in de woning? Plan dan een vrijblijvende bezichtiging in!

Begane grond
Middels het looppad in de voortuin komt u aan bij de voordeur van de woning. Vervolgens staat u in de hal. De hal biedt u toegang tot de meterkast, de trap naar de eerste verdieping, de badkamer en de woonkamer. We starten in met de woonkamer.

De woonkamer is ingedeeld in een Z-vorm. Hierdoor is er veel ruimte voor bijvoorbeeld een gezellige zithoek aan de voorzijde van de woning (of de achterzijde), en een eetgedeelte aan de achterzijde van de woning. Vanaf de voorzijde van de woning heeft u uitzicht op de brede straat. Er staat niet direct een andere woning aan de overzijde van de straat, maar er is wel veel parkeergelegenheid. Dit maakt het uitzicht toch weer leuker!
Aan de achterzijde van de woning is er bijvoorbeeld het eetgedeelte. Vanaf deze plek heeft u uitzicht op de achtertuin en loopt u gemakkelijk naar de keuken toe.

Het betreft een gesloten keuken met een recht keukenblok. Aansluitend is er de bijkeuken en tevens te gebruiken als schuur. Vanaf de bijkeuken heeft u toegang tot de achtertuin. Ook vindt u hier de witgoedaansluitingen.

De badkamer is de laatste ruimte die we tegenkomen op de begane grond en is betegeld in een lichte kleurstelling. In de badkamer vindt u een douchecabine, toilet en wastafel. Ook is er de mogelijkheid om uw handdoeken te drogen.

Eerste verdieping
Op deze verdieping vindt u twee grote slaapkamers en een derde kamer waar nog een raam in komt. Hierdoor komt er een derde slaapkamer. Daarnaast bereikt u vanaf de overloop nog twee kasten en een toilet.
De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een groot dakkapel. Hierdoor ontstaat er veel ruimte in de slaapkamer. En ander groot pluspunt is dat de nok zichtbaar is, waardoor het erg ruimtelijk aanvoelt. Dit is ook het geval bij de tweede slaapkamer, aan de achterzijde van de woning. Deze heeft weliswaar geen dakkapel, maar doordat het dak doorloopt tot de nok geeft deze slaapkamer toch een ruimtelijk gevoel. De derde kamer krijgt nog een raam, waardoor ook deze kamer gebruikt kan worden als slaapkamer of bijvoorbeeld als werkkamer.
Vanaf de overloop zijn er nog twee kasten/bergingen bereikbaar. In een van de twee kasten vindt u de opstelplaats van de cv-ketel. Tot slot is er het separate toilet op de overloop.

Tuin
De achtertuin is op dit moment ingedeeld met een terras bij de woning en ook is er het nodige groen voor een gezellige sfeer. Tot slot is er een vrije achterom, wel zo makkelijk!

Locatie
De woning staat aan de Lei 6 in Brouwershaven, dit is aan de rand van het dorp. Loopt u de straat uit, dan heeft u een vrij uitzicht over de landerijen. Aan de achterkant van de woning ligt er een strook gras met voetbalgoaltjes, wat het ook kindvriendelijk maakt.
Brouwershaven is een leuke plek om te wonen. Zo ligt het dorp aan het Grevelingenmeer, heeft het een mooie haven, supermarkt, voetbalvereniging en diverse horeca. Met circa 10 minuten autorijden bent u in Zierikzee.

Features

Last rental price
€ 950 per month (none service charges)
Deposit
€ 1,900 one-off
Listed since
April 21, 2021
Kind of house
Single-family home, row house
Area
103 m² residential surface area / 157 m² plot surface area
Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
379 m³
Provisional energy label
B What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1995
Involved real estate agent

VBO letting agent

Bijdevaate Makelaardij

Call 0111-453400

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.