• Rented

Gagelboschplein 447 5654 KW Eindhoven

Hightlighted features

  • 90 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 883 p/mo.
Part of rental complex Zuiderpark - Leilinde, Eindhoven

Rental history

Listed since
September 28, 2020
Date of rental
October 23, 2020
Term
3 weeks

Description

Heerlijk wonen doe je hier! Dit ruime 3-kamerappartement heeft een lichte, zonnige living met toegang tot een ruim balkon, een mooie keuken, twee fijne slaapkamers én net sanitair. Daarnaast ligt het appartement ligt in een groene omgeving en dichtbij veel voorzieningen. Dat is fijn thuiskomen!

Indeling

Begane grond:
Gesloten entree met bel en intercom. Keurige centrale hal met lift en trappenhuis.

Appartement:
Met de lift bereik je de galerij op de 4de verdieping.

Achter de voordeur vindt je een ruime entree met garderobe en meterkast. Vanuit de hal heb je toegang tot woonkamer met open keuken, separaat toilet, de badkamer, de twee slaapkamers en een ruime berging.

De lichte, zonnige woonkamer heeft een kamerbrede raampartij met een deur naar het balkon. Op het balkon kun je een fijne loungeplek realiseren. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een leuke zit- en eethoek.

Keuken
Er is een ruime open keuken aanwezig die is geplaatst in hoekopstelling.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. Waarvan de hoofdslaapkamer gelegen is aan de voorzijde en de tweede slaapkamer aan de achterzijde.

Badkamer
De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Toiletruimte
Aan de hal vind je tevens een extra toiletruimte. Ideaal voor bezoek.

Berging
Het appartement beschikt over een zeer praktische Inpandige berging met aansluitingen voor de wasapparatuur. Daarnaast biedt deze ruimte voldoende opbergmogelijkheden. Daarnaast beschikt het appartement ook nog over een externe berging in de parkeerkelder.

Parkeren
Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Appartementencomplex:
Een woning in LeiLinde is comfortabel en eigentijds. Wonen in Zuiderpark staat voor hoogwaardig woonplezier tegen een goede prijs. In een zorgvuldig ingedeeld appartement, met voldoende ruimte en aangenaam veel lichtinval. Leilinde is zo ingedeeld dat het overal open en ruimtelijk aanvoelt. Zo zijn de begane grond en 1e etage in het middenstuk van het gebouw open gelaten voor een sfeervolle doorkijk. Aan een zijde is LeiLinde helemaal open. Op deze manier wordt het voordeel van veel ruimte gecombineerd met de knusheid van een binnentuin, waar je heerlijk zit bij een waterpartij tussen de bomen. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een hoogwaardige afwerking en bieden alle ruimte voor jouw wensen en behoeften op het gebied van wooncomfort.

Omgeving:
Wonen in Eindhoven is wonen in een stad met een interessante mix van industrie, natuur en levendigheid. De stad van Philips en DAF, maar ook van gezellige winkels en cafés. En waar men het typisch Brabantse plattelands karakter vlak buiten, maar ook in de stad zelf vindt. In het hart van Zuidoost Brabant voelt men zich gemakkelijk thuis.

LeiLinde ligt in stadsdeel Gestel. Een wijk die industrie, natuurschoon en levendigheid met elkaar verbindt. Met in het noorden aangrenzend het stadsdeel Strijp, waar prachtige rijksmonumenten als industrieel erfgoed behouden blijven en gebieden als Strijp-S worden herontwikkeld tot cultureel hart van de stad. De High Tech Campus - boegbeeld van Eindhovens trots - ligt ten zuiden van Gestel. Daarnaast grenst Gestel aan de stadsdelen Stratum en Eindhoven Centrum, vol uitgaans- en winkelgelegenheid. Vanuit Gestel rijdt men bovendien zo de stad uit, want er is een goede aansluiting op de snelwegen vlakbij. Gestel heeft rijkelijk veel groen en water. Hier bevinden zich de ruime Genneper Parken, een prachtig natuurgebied met een openlucht museum en de Genneper Watermolen. En bovendien de groene Dommelzone, een aantrekkelijk wandel- en fietsgebied.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 883 per month (service charges unknown)
Deposit
None
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Galleried apartment (apartment)
Building type
Resale property
Construction period
2001-2010

Surface areas and volume

Areas
Living area
90 m²
Volume in cubic meters
266 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
5 stories
Located at
5th floor

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler, in ownership

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

Garage

Type of garage
Underground parking

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.