• Rented

Kapelstraat 13 5334 JN Velddriel

Hightlighted features

  • 70 m² living area
Map
€ 850 p/mo.

Rental history

Listed since
June 12, 2020
Date of rental
July 3, 2020
Term
3 weeks

Description

Zeer net appartement in voormalig supermarkt. Dit jaar is de voormalige supermarkt van Velddriel omgebouwd tot een 3 zeer nette en luxe appartementen. Hiervan is er nog één beschikbaar!

Huurvoorwaarden:
- minimaal 3,5x de huurprijs aan bruto inkomen
- de huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd (minimaal een jaar)
- beschikbaar voor maximaal 2 volwasssenen
- huisdieren niet mogelijk
- kandidaten worden gescreend

Indeling.
Hal met doorgang naar technische ruimte, toilet, woonkamer met open keuken. Keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, inductie kookplaat en combi oven. Het gehele appartement is voorzien van een donkere tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is een portaal die toegang geeft tot een opslag ruimte, badkamer en slaapkamer.

Wonen en werken in de Mooie Bommelerwaard:
Tussen Maas en Waal in het zuiden van de provincie Gelderland ligt een bijzonder stukje Nederland: de Bommelerwaard. De rivieren en de strategische ligging zijn zeer belangrijk geweest in de geschiedenis van het gebied en zijn nog steeds de belangrijkste redenen voor mensen om in de Bommelerwaard te wonen. De Bommelerwaard bestaat uit twee gemeenten. De gemeente Zaltbommel telt twaalf dorpskernen en een stad (Zaltbommel) en is gelegen in het westen van de Bommelerwaard. In het oostelijk deel van de Bommelerwaard liggen de elf kernen van de gemeente Maasdriel waarvan Kerkdriel de grootste is. Velddriel ligt tussen de A 2 en Kerkdriel. De Bommelerwaard is zeer centraal gelegen in Nederland. Aangezien de belangrijke verkeersader de A2 het gebied doorsnijdt is een ritje met de auto naar ’s-Hertogenbosch een kwestie van minuten en naar Utrecht een half uur. Ook de steden Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg zijn op ± 35 autominuten gelegen van de Bommelerwaard. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoervoorzieningen waaronder een NS station in Zaltbommel.

Toeristische aantrekkingskracht:
De rivier en de vele plassen oefenen grote aantrekkingskracht uit, o.a. op watersportliefhebbers. In het gebied zijn diverse jachthavens en strandbaden te vinden. Zo bieden de Zandmeren in Kerkdriel in de zomer volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse jachthavens waar men tevens kan genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Naast de watersport zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden in de Bommelerwaard. Een tocht over de smalle dijken levert een overvloed aan prachtige vergezichten, zoals het natuurgebied de “Hurnse Kil”, indrukwekkende natuurmonumenten en sfeervolle aanlegplaatsen op. Ook zijn de verschillende kastelen in de Bommelerwaard het bezoeken waard. Golfers kunnen hun hart ophalen op een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel welke is aangelegd tussen de Maas en de dijk.

Uitgebreide voorzieningen:
Voor de dagelijkse boodschappen kan men in de meeste kernen dichtbij huis terecht, in de grotere kernen (waaronder Zaltbommel en Kerkdriel)Kerkdriel heeft een overdekt winkelcentrum en daarnaast zijn vele sportaccommodaties, culturele centra en horecavoorzieningen te vinden. De meeste kernen kennen een rijk verenigingsleven. Ook zijn er diverse jaarlijkse activiteiten waar vaak naar toegeleefd wordt zoals de jaarwisseling, carnaval in de dorpen, de paardenmarkt in Hedel en de grote kermis in Kerkdriel. Het aangesloten dorp Velddriel is dus perfect gelegen ten opzichte van alle steden en op korte afstand van de A2.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 850 per month (excluding service charges à € 25 p/mo.)
Deposit
€ 1,700 one-off
Rental agreement
Indefinite duration
Status
Rented

Construction

Type apartment
Ground-floor apartment (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2020

Surface areas and volume

Areas
Living area
70 m²
Exterior space attached to the building
8 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
210 m³

Layout

Number of rooms
1 room
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story
Located at
Ground floor
Facilities
Optical fibre, TV via cable and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired combination boiler

Exterior space

Garden
Location

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.