• Rented

Thorbeckegracht 4 F 8011 VL Zwolle

Hightlighted features

  • 88 m² living area
  • 2 bedrooms
Map
€ 1,200 p/mo.

Rental history

Listed since
March 20, 2021
Date of rental
May 5, 2021
Term
6 weeks

Description

Op één van de mooiste locaties in de binnenstad, met uitzicht op de oude stadsmuur en de gracht, staat dit verassend ruime 3- kamer appartement met een eigen berging en een parkeerplaats in de parkeerkelder. Het appartement is gelegen in het kleinschalige appartementencomplex Thorbeckegrachtveste”.

Op loopafstand vindt u vele voorzieningen zoals restaurants, terrasjes, bioscopen, theaters, winkels en gezellige markten. Toch is het bijzonder rustig in dit mooie deel van Zwolle. De uitvalswegen en het station zijn ook snel en goed bereikbaar. Kortom, dit is de kans om comfortabel te wonen op één van de mooiste plekjes van Zwolle.

Indeling:

Begane grond:
Entree met afgesloten portiek voorzien van intercom en brievenbussen.

Appartement woonverdieping:
Entree, hal met meterkast, CV ruimte en toegang tot het toilet en alle overige vertrekken.

De heerlijk lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde en heeft een fraai uitzicht over de stadsgracht. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het op het zuiden gelegen overdekte balkon. Vanaf hier is er eveneens een prachtig zicht op de gracht en de stadsmuur. De open keuken is voorzien van een keurige keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur.

Aan de voorzijde bevinden zich 2 slaapkamers. In het midden van het appartement is de moderne en licht betegelde badkamer gelegen voorzien van een douche, wasmeubel en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Voorwaarden verhuur:
- Huurtermijn: contract voor bepaalde tijd -> minimaal 1 jaar tot maximaal 2 jaar
- Aanvaarding: per 1 juni 2021

Inkomenseis
• U dient een jaarinkomen (inclusief vakantietoeslag) te hebben van minimaal 3x de (kale) huurprijs per jaar
(in dit geval: minimaal € 43.200,-). De genoemde inkomenseis geldt voor de aanvrager(ster) en de eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.

Indien u in aanmerking wilt komen voor de huurwoning dient u een compleet ingevuld inschrijfformulier in te dienen. (DOWNLOADEN VIA BROCHURE KNOP RECHTS) Het inschrijfformulier wordt verstrekt door Edwin van Vilsteren Makelaars, Thorbeckegracht 21, 8011 VM te Zwolle.
Het inschrijfformulier wordt alleen in behandeling genomen wanneer het formulier compleet ingevuld is en de onderstaande bescheiden tevens aangehecht zijn.

• Een kopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Daarnaast dient een hypotheek- of verhuurderverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) te worden overlegd van uw huidige hypotheekverstrekker of verhuurder. In de situatie dat u bij derden inwoont (of als er geen firmastempel aanwezig is) dan dienen wij een recent uittreksel uit de Gemeentelijke Basis Administratie (bevolkingsregister) van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner te ontvangen.
• Indien u in LOONDIENST bent dienen wij verder te ontvangen een recente werkgeversverklaring (inclusief firmastempel en handtekening) en een dito salarisstrook van zowel de aanvrager(ster) als een eventuele echtgeno(o)t(e)/ partner.
• Indien uw ZELFSTANDIGE bent dienen wij aanslagen van de inkomstenbelasting te ontvangen van het afgelopen boekjaar en van het jaar daaraan voorafgaand. Eveneens dienen wij een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel te ontvangen.

Features

Transfer of ownership

Last rental price
€ 1,200 per month (none service charges)
Deposit
€ 1,200 one-off
Rental agreement
Temporary rent
Status
Rented

Construction

Type apartment
Apartment with shared street entrance
Building type
Resale property
Year of construction
1982

Surface areas and volume

Areas
Living area
88 m²
Exterior space attached to the building
3 m²
External storage space
5 m²
Volume in cubic meters
250 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
1 story

Energy

Energy label
D 1.62 What does this mean?
Insulation
Double glazing and insulated walls
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Gas-fired, in ownership

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Built-in

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking garage and resident's parking permits
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.