Bekslaan 11 2114 CB Vogelenzang

Hightlighted features

  • 41 m² living area
  • 1 bedroom
Map
€ 1,570 p/mo.

Description

Appartementen in het geweldige zorghotel 'Casa Carmeli' onder hoede van de zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus in een heerlijk rustige en groene omgeving..

WIJ BIEDEN HIER TE HUUR AAN:
- Diverse appartementen.
- De appartementen hebben in ieder geval 1 en in sommige gevallen 2 slaapkamers.
- De appartementen hebben een balkon, behalve op de begane grond.
- Woonoppervlakte vanaf ongeveer 41 m2 + alle verdere voorzieningen.
- Huursom van € 1.570,00 tot € 1.795,00 per maand (inclusief de bijkomende kosten, zoals verderop in de tekst aangegeven).
- Er wordt geen waarborgsom gerekend, maar een éénmalig bedrag van € 500,00 voor administratiekosten bij de aanvang van de huur.

U kunt bij ons informeren welke appartementen beschikbaar zijn.

DE HUURAPPARTEMENTEN
De stichting Sint Josephhuis Casa Carmeli verhuurt 16 appartementen en 1 zorgappartement (voor tijdelijke opvang na het verblijf in het ziekenhuis of anders) in het voormalig gastenklooster op het kloostercomplex aan de Bekslaan 11 te Vogelenzang. De zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus bieden de bewoners van deze appartementen de gewenste mantelzorg aan. De bewoners kunnen daardoor langer zelfstandig wonen.

Elk appartement is geschikt voor het bewonen door maximaal twee personen. Naast de appartementen zijn aanwezig recreatieruimten, logeerkamers, familiekamers, kapsalon, medische en trainingsruimten. Er is een ruime serre met uitzicht op een mooi aangelegde binnentuin en het kloosterterrein met wandelmogelijkheden.

De 17 appartementen en de additionele voorzieningen zijn gerealiseerd op het landgoed Casa Carmeli. De 16 huurappartementen kunnen permanent bewoond worden met eventueel mantelzorg in de nabijheid. Het zorgappartement kan per dag gehuurd worden voor een tijdelijk verblijf. De zusters wonen elders op het kloosterterrein en zijn daardoor altijd in de buurt.

ZORG OP MAAT
Indien er zwaardere zorg noodzakelijk is kan de huurder rechtstreeks een contract afsluiten met een zorgpartner. Daardoor is een adequate en professionele zorg per bewoner beschikbaar.

ALARM
Elk appartement heeft de beschikking over een alarmsysteem dat rechtstreeks in contact staat met een meldkamer die bij calamiteiten een hulpdienst kan aansturen.

MAALTIJDEN
De bewoners kunnen voor hun warme maaltijd rechtstreeks een afspraak maken met een cateraar voor het laten bezorgen van de warme maaltijd. Bij ernstige ziekte of ongemak kan gebruik worden gemaakt van de keuken van het klooster.

BEWONERSCOMMISSIE
Vanuit de bewoners is een bewonerscommissie samengesteld die in overleg met de Stichting allerlei bewonerszaken uitwerkt. Naast het organiseren van activiteiten overlegt de bewonerscommissie ook regelmatig met de Provinciaal Overste over allerlei zaken die de bewoners aangaan.

ACTIVITEITEN
De bewonerscommissie organiseert in samenwerking met de zusters verschillende activiteiten waardoor de bewoners actief blijven en gezellig samen kunnen zijn, zoals het organiseren van bingo, kaarten, koersbal, kerstviering, het maken van kerststukken, paasviering, maken van paasversieringen enz. Dit wordt door de bewonerscommissie verder uitgewerkt.

KAPEL
De kapel van de zusters Karmelietessen van het Goddelijk Hart van Jezus is altijd open. U kunt er terecht om deel te nemen aan gebedsmomenten zoals rozenkransgebed en de dagelijkse Heilige Mis. Er is in de kapel ook wekelijks aanbidding van het heilig sacrament en men kan er regelmatig de Sacramenten van de inwonende huispriester ontvangen.

HUURDERSREGLEMENT
Naast een huurovereenkomst tussen de Stichting Sint Josephhuis Casa Carmeli en de bewoners zal er een huurdersreglement worden opgesteld die de instemming heeft van de bewonerscommissie. Al met al is het wonen in zorghotel Casa Carmeli een veilig en gezellige plek om als oudere te wonen en als familie te weten dat de naaste in goede handen is.

KOSTEN
De appartementen worden verhuurd voor een netto huurbedrag te betalen per maand aangevuld met een post bijkomende kosten. De bijkomende kosten bestaan uit;
- de kosten voor verbruik van gas, water en elektra
- gemeentelijke belastingen
- het schoonmaken van de algemene ruimten
- alarmering per bewoners
- afschrijving inventaris in de algemene ruimten en tuin
- klein onderhoud in de woning
- bijdrage aan de bewonerscommissie
De aansluiting van telefoon, televisie en internet is niet opgenomen in de post bijkomende kosten. De huurder sluit rechtstreeks een abonnement met de provider. In de gemeenschappelijke ruimte (serre) is een televisie en een draadloze internet verbinding aanwezig.

WAARBORGSOM
Er wordt geen waarborgsom gerekend, wel wordt een éénmalig bedrag van € 500,00 administratiekosten in rekening gebracht bij de aanvang van de huur.

INSCHRIJVEN
Als eerste kunt u via ons kantoor een afspraak maken voor een bezichtiging van het appartement en verdere voorzieningen. Wij zijn bereikbaar op; Koppers ZekerVia Makelaars, Hoofdstraat 194, 2182 ER Hillegom, telefoon 0252-515482, email

Indien u daarna interesse heeft in het huren van een appartement kunt u dat doen door contact op te nemen met ons kantoor. U ontvangt dan van ons een vragenlijst, waarin uw persoonlijke gegevens gevraagd worden en over uw financiële gegoedheid i.v.m. de betaling van de huursom, inclusief bijkomende kosten. Dan volgt er een kennismakingsgesprek met de Provinciaal Overste en bij een wederzijds positief besluit over het huren van een appartement wordt een huurovereenkomst gesloten.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging in dit fantastisch zorghotel in deze heerlijke rustige en groene omgeving. U bent van harte welkom!

Features

Transfer of ownership

Rental price
€ 1,570 per month (none service charges)
Deposit
None
First rental price
€ 805 per month (none service charges)
Rental agreement
Indefinite duration
Listed since
6+ months
Status
Available
Acceptance
Available immediately

Construction

Type apartment
Residential property with shared street entrance (service apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
2015
Accessibility
Disabled access friendly and accessible for seniors
Specific
With carpets and curtains
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
41 m²
Exterior space attached to the building
3 m²
Volume in cubic meters
140 m³

Layout

Number of rooms
2 rooms (1 bedroom)
Number of bath rooms
1 bathroom
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
1 story
Facilities
Elevator and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
Communal central heating
Hot water
Central facility

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside park, alongside a quiet road, sheltered location, outside the built-up area, In wooded surroundings and rural
Garden
Surrounded by garden and sun terrace
Balcony/roof garden
Balcony present

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Bekslaan 11

€ 1,570 p/mo.