• Sold under reservation

Nobellaan 22 1341 BJ Almere Nobelhorst

Hightlighted features

  • 128 m² living area
  • 111 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

Uitgeloot voor een van de vele nieuwbouwprojecten in de schitterende nieuwste wijk van Almere Nobelhorst? Hier is je kans om de feestdagen van 2021 tóch nog in je nieuwe huis in Nobelhorst te vieren!

Deze fantastische woning die van alle moderne gemakken is voorzien, is letterlijk sleutel klaar.
De leuke architectuur met de Amsterdamse Halsgevel springt direct in het oog. De 4 woningen met dezelfde halsgevel liggen, gescheiden door het trottoir en het fietspad, direct aan het groenblijvende plantsoen. Aan de overkant is een heerlijk speelveld voor de kinderen.

Laat je verassen door de ruimte en praktische indeling die dit huis te bieden heeft. Loop via de gang met inbouwgarderobekast, door de taatsdeur de ruime en lichte woonkamer in waar je je meteen thuis voelt. De vloer is voorzien van een recente houten visgraatvloer en vloerverwarming,

De heerlijk besloten tuin met de verhoogd terras is een échte velenging van de woonkamer.
Door de zonnige ligging kan je hier altijd van de zon genieten. Als het te warm wordt laat je het automatische zonnescherm zakken.

Geniet in de zomer van een koel wijntje uit de grote klimaatwijnkast op het terras en kijk naar
’s avonds naar binnen naar de sfeerverlichting (domotica) en de houten visgraat vloer.

Op de verdiepingen zijn diverse 5 (slaap)kamers. Alle ramen aan de zonzijde zijn voorzien van elektrische rolluiken zodat je koel kunt slapen. De masterbedroom is zelfs voorzien van een eigen airconditioning.

In dit huis waan je je elke dag weer in een luxe hotel!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte van maar liefst 128 m² verdeeld over 3 woonlagen,
- entree, ruime hal met grote inbouw garderobekast,
- ruime lichte woonkamer met domotica verlichting, taatsdeur, houten visgraatvloer en grote schuifpui
- witte half open keuken met veel bergruimte, alle apparatuur en een extra grote wijnklimaatkast,

verdieping 1
- grote masterbedroom met eigen airconditioning en elektrisch rolluik
- 2 ruime slaapkamers waarvan 1 kamer momenteel ingericht is al walkin closed, deze kamer is eveneens voorzien van een elektrisch rolluik,
- schitterende ruime frisse badkamer met separate douchehoek met thermostraatkranen en regendouche, badkamermeubel met opbergmogelijkheden en raam voor maximale ventilatie,
2e toilet

verdieping 2
- door de recente plaatsing van de dakkapel, over de volledige breedte van het huis, is hier een enorme extra ruimte ontstaan. Momenteel is deze ruimte ingericht als thuiskantoor en ook zeer geschikt als ruime slaapkamer, de dakkapel is eveneens voorzien van elektrische rolluiken,
- de grote ruimte aan de voorzijde biedt de mogelijkheid voor een kamer. Hier kijk je tegen de schitterende breedte en dwarskapconstructie aan. Momenteel is deze ruimte in gebruik als was / droogruimte en opslag.

Begane grond:
Via de ruime hal kom je in de lichte woonkamer. Door de grote ramen is er veel licht. De schuifpui zal vaak openstaan om meteen door te kunnen lopen naar de tuin. De tuin is onderhoudsarm met een strookje fruitbomen, welke ook in de gehele buurt terug te vinden zijn. De mooie strakke witte keuken, die voorzien is van alle apparatuur en een hele grote wijnklimaatkast, ligt aan de voorzijde van het huis en heeft uitzicht op het groen. Tijdens het koken kan je een raam openzetten.

1e Etage
Via de gestoffeerde trap kom je op de verdieping waar zich 2 slaapkamers en de masterbedroom bevinden. 1 van deze kamers is momenteel in gebruik als walkin closet. Aan de achterzijde hebben alle kamers elektrische rolluiken. De masterbedroom is zelfs voorzien van een eigen airconditioning zodat je zelfs in hoog zomer heerlijk koel slaapt.
De badkamer is chique (mooie grote tegels tot boven aan), ruim en modern en bevat het tweede toilet. Om de badkamer extra goed te kunnen ventileren is er een groot raam aan de voorzijde dat open kan.

2e Etage
Door de plaatsing van de dakkapel over de volledige breedte aan de achterzijde van het huis is hier een enorme extra ruimte ontstaan. De grote dakkapel heeft écht veel bruikbare vierkante meters aan het huis toegevoegd. Onder de dakkapel zijn knieschotten geplaatst waarachter nog meer extra (berg)ruimte beschikbaar is. Momenteel ingericht als thuiskantoor maar zeer geschikt als ruime slaapkamer, de dakkapel is eveneens voorzien van elektrische rolluiken. Deze grote ruimte biedt nog veel meer mogelijkheden.
Als extra verassing is er nog een grote hoge ruimte aan de voorzijde. Ook deze ruimte biedt de mogelijkheid voor een kamer. Hier kijk je tegen de schitterende breedte en dwarskapconstructie aan. Momenteel is deze ruimte in gebruik als was / droogruimte en opslag.

Wij nodige je uit om deze moderne instapklare woning (met A-label!) te komen bekijken en je te laten verrassen door de luxe, ruimte en de algehele uitstraling.

Meer dan voldoende (gratis)parkeergelegenheid
Bushalte op 1 minuten lopen
Supermarkt op 5 minuten lopen
Gezondheidscentrum op 5 minuten lopen
Bos, water en golfbaan op 5 minuten lopen.

Profiteer van een complete afgewerkte woning die van alle gemakken voorzien is, in een populaire wijk die nog volop in ontwikkeling is.

Dit object wordt je aangeboden voor een bieden vanaf prijs van € 477.750,- k.k.

Deze woning is zeker een uur van je tijd waard!

ENGLISH
Looking for a house in traditional Amsterdam canal style but built in 2016 according to the most modern building techniques?

We offer this ready-to-move-in house in the popular newest district of Almere Nobelhorst. Make an appointment now for a viewing and celebrate the holidays of 2021 in your new home!

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 477,750 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,732
Listed since
8 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
2016
Type of roof
Gable roof

Surface areas and volume

Areas
Living area
128 m²
External storage space
7 m²
Plot size
111 m²
Volume in cubic meters
443 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of stories
3 stories
Facilities
Air conditioning, outdoor awning and mechanical ventilation

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Energy efficient window and completely insulated
Heating
CH boiler and partial floor heating
Hot water
CH boiler

Cadastral data

ALMERE C 1369
Cadastral map
Area
111 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside park, in residential district and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden and front garden
Back garden
35 m² (7 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Nobellaan 22

€ 477,750 k.k.