• Sold under reservation

Henry Dunantstraat 70 2861 VG Bergambacht Uitbreiding Dorp

Hightlighted features

  • 106 m² living area
  • 151 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map

Description

Zoek jij een hartstikke leuke eengezinswoning? Een mooie en ruime woning op een beschutte plek? Dan ben je hier aan het goede adres. Dit is een ideale woning, de laatste jaren is hier lekker veel verbouwd en gemoderniseerd zodat het huis helemaal hip en modern is. Je hebt de ruimte met een gezellige woonkamer en open keuken, vier slaapkamers en een forse tuin aan de achterzijde.

Dan heb je ook nog een hele fijne ligging. De voorzijde is autovrij en vooral erg groen, een beetje beschut zelfs en aan de achterzijde grens je aan een parkeerterreintje zodat je altijd de auto bij de deur kwijt kan. Lopend kan je naar de voorzieningen zoals de winkels en de scholen. Samengevat een ideaal huis om heerlijk te wonen!

Indeling Begane grond:
We komen via de voorzijde binnen, in de hal. Hier heb je een praktische ruimte met gelijk naast je de meterkast en het toilet. De hal is fris, in zwart en wit gekleurd en dat geldt ook voor het toilet. Leuk is hier de achterwand van het toilet met de kleinere tegeltjes. En verder ziet het er fraai uit met een hangcloset en een designfonteintje.
Langs de trap komen we bij de woonkamer. Dit ziet er mooi uit. Lekker ruim met grote ramen zodat je veel licht naar binnen krijgt, een mooie plavuizenvloer in grootformaat voorzien van vloerverwarming en gestuukte wanden en plafond. Fijn is de open keuken, het geeft ruimte en het is prettig in het dagelijks gebruik. Het is een moderne keuken in een ruime opstelling. Met zwarte accenten op een licht front, mooie details als de houten planken en de groen tegels op de achterwand en uiteraard voorzien van diverse ingebouwde apparaten.

1e Verdieping:
In feite is dit vooral een hele praktische verdieping. Met een overloop boven aan de trap met een kast waar de wasmachine en droger zijn geplaatst. Drie slaapkamers waarvan twee erg grote kamers die met de rug tegen elkaar liggen, een derde kamer die wat kleiner van formaat is en natuurlijk de badkamer. De badkamer is van het principe “klein maar fijn”. Het is een plaatje, keurig betegeld met mooie wand- en vloertegels en uitgevoerd met een inloopdouche, hangcloset en een wastafelmeubel. Zeer efficiënt in elkaar gezet en heel praktisch in het gebruik.

2e Verdieping:
Ook hier beginnen we met een overloop, is er een berging en de vierde slaapkamer. De berging is een handige opslagruimte voor de koffers en de kerstballen en je treft hier de cv-ketel. De vierde slaapkamer heeft een dakraam aan de voorzijde, is ruim van opzet en heeft bergruimte onder het schuine dak en laminaat op de vloer.

Algemeen:
Gezellige tuin met grote vlonder en stenen berging
Cv-hr ketel bouwjaar 2017
Diverse buitenzonwering

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 300,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,830
Listed since
7 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available on 4/1/2022

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1972
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
106 m²
External storage space
9 m²
Plot size
151 m²
Volume in cubic meters
367 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Outdoor awning, skylight and TV via cable

Energy

Provisional energy label
C What does this mean?
Insulation
Double glazing
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR (gas-fired combination boiler from 2017, in ownership)

Cadastral data

BERGAMBACHT A 7142
Cadastral map
Area
151 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
48 m² (8 meter deep and 6 meter broad)
Garden location
Located at the east accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Henry Dunantstraat 70

€ 300,000 k.k.