Rijkebuurtstraat 11 4611 GZ Bergen op Zoom Havenkwartier

Description

Aan de rand van het stadscentrum van Bergen op Zoom, met uitzicht op de Gevangenpoort staat deze winkelruimte van ruim 75 m2. Heb je eventueel ambitie om hier een leuke benedenwoning met kelder te maken? Dan zijn daar zeker ook mogelijk voor.

Momenteel is de voormalige bakkerij in gebruik als broodjeszaak. Rond 2002 is de gevel opnieuw opgetrokken om het karakter weer te herstellen. In de vitrine kunnen de producten mooi worden uitgestald. Via de winkeldeur onder het portaal stap je de winkelruimte binnen. Door het kleine hoogte verschil heeft de ruimte een speelse indruk. Uiteraard is de winkelruimte geheel naar eigen inzicht in te delen en te vergroten. Het magazijn / keuken is zeer ruim. Op de diverse keukenblokken/werkplekken kunnen de maaltijden worden bereidt. Via de zijramen wordt de ruimte verlicht met daglicht. Nog meer opslag nodig? Wat denk je dan van de kelder. Een perfecte plek voor het koel en droog bewaren van je voorraad.

Met een paar rechter handen kun je hier ook een prachtige benedenwoning maken, met de bourgondische binnenstad om de hoek. Dat klinkt goed! Toch?! In de huidige winkelruimte kun je de woonkamer creëren met een openkeuken. Er zijn meerdere slaapkamers te realiseren en door het verwijderen van het laatste gedeelte van de aanbouw een stads/patiotuin. Met circa 80m2 zijn er mogelijkheden genoeg!

Naast de winkelruimte wordt separaat de bovenwoning aangeboden. Wil je hier meer over weten? Dan horen we dat graag van je. Uiteraard nodigen wij je graag uit om een kijkje te nemen en wellicht start jij hier binnenkort je onderneming wel of je woon carrière!

Pluspunten:
+ Compleet ingerichte broodjeszaak!
+ Kelder van circa 20m2
+ Toplocatie aan de rand van de binnenstad!
+ Mogelijkheid tot benedenwoning!

Indeling
Winkel:
Via de winkeldeur stap je de langwerpige winkelruimte binnen van circa 22 m2. Door het hoogte verschil is de ruimte speels. Het grote vitrineraam is goed van formaat om de goederen te presenteren.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een systeemplafond

Keuken / magazijn:
Ruime keuken van circa 36,6 m2 die momenteel is voorzien van diverse keukenblokken en apparatuur. Door het formaat is de ruimte geheel naar eigen inzicht in te delen. Wellicht een gesloten magazijn of kantoor? De keuken geeft toegang tot de gewelvenkelder
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een systeemplafond.

Toilet:
Eenvoudig en functionele toiletruimte, welke voorzien is van een duoblok toilet, urinoir en wastafel.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer betegelde wanden en een systeemplafond.

Kelder:
Via het magazijn / de keuken is er toegang tot de gewelven kelder van circa 20m2 met een stahoogte van circa 1,90. Een ideale plek voor het opbergen van het archief of voorraad.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Features

Asking price
€ 185,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,403
Listed since
6+ months
Type apartment
Ground-floor apartment (apartment)
Area
77 m² residential surface area
Number of rooms
1 room
Volume in cubic meters
285 m³
Energy label
Not available
Building type
Resale property
Year of construction
1800

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Rijkebuurtstraat 11

€ 185,000 k.k.