Gerbrands Scheltesstraat 5 1785 CN Den Helder Guldemond

  • Sold under reservation

Description

Na ruim 30 jaar in deze leuke woning te hebben gewoond, heeft de verkoper besloten dat het tijd is voor een nieuwe eigenaar. De woning heeft vier slaapkamers, vrij uitzicht aan de voorzijde, een heerlijke tuin op het zuiden en 6 zonnepanelen (lease). Dat hier met liefde is gewoond, merk je aan alles. In een rustige straat nabij scholen, winkels en overige voorzieningen is dit een ideale plek om te wonen. Kom snel binnenkijken, want zo’n kans mag je niet laten lopen!

Algemeen:
- 161 m² eigen grond;
- Dakkapel aan achterzijde;
- Klein balkon aan achterzijde;
- Heerlijk wonen in een rustige en groene omgeving.

Indeling:
Door de entree kom je in de hal met meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar), toilet, trap naar de eerste verdieping en trapkast. Vervolgens kom je in de ruime doorzonwoonkamer met sfeervolle schouw. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en geeft toegang tot de tuin.
De trap op naar boven! Deze verdieping telt twee ruime slaapkamers, een kleinere slaapkamer en een badkamer. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers waarvan één met een balkon. De derde ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde naast de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en witgoedaansluiting.
Met een vaste trap kom je op de tweede verdieping. Hier bevindt zich de vierde ruime slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde. Tevens tref je hier veel bergruimte en de cv-opstelling.
De tuin is gelegen op het zuiden en is klaar om opnieuw aangelegd te worden. De berging aan de achterzijde is voorzien van elektra en de poort komt uit op de achterliggende steeg.

Een leuke woning in een gezellige en groene buurt; zo kom je ze niet veel meer tegen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Richtprijs € 209.000,-- k.k.

Features

Asking price
€ 209,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,548
Listed since
6 weeks
Kind of house
Single-family home, row house
Area
135 m² residential surface area / 161 m² plot surface area
Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Volume in cubic meters
425 m³
Provisional energy label
C What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1969

Involved real estate agent

Mulder & Versteeven Makelaars

Call 0223-615409

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Gerbrands Scheltesstraat 5

€ 209,000 k.k.