Saturnus 16 1785 DX Den Helder Marina

  • Sold under reservation

Description

Ben je toe aan een volgende stap in je wooncarrière of sta je juist te springen om te starten in je eerste woning en zie je niet op tegen wat modernisering? Pak nu je kans, want wij bieden per heden deze leuke woning met vier slaapkamers aan. De woning in de waterrijke wijk Boatex is ideaal voor de water(sport)liefhebber. Genieten met een grote G, dat wil toch iedereen?

Algemeen:
- Vrij uitzicht over het water
- Parkeren op eigen grond
- Tuin gelegen op het zuiden
- Ruim opgezette wijk
- Ideale ligging

Indeling:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de berging en er is voldoende ruimte om te parkeren. Door de lichte entree kom je in de hal met meterkast, toilet en trap naar de eerste verdieping. De ruime en lichte woonkamer met vaste kast is tuingericht. Aan de voorzijde bevindt zich de halfopen keuken met twee grote ramen voor veel lichtinval. De onderhoudsarme tuin biedt veel privacy en heeft een perfecte ligging op het zuiden. Hoe fijn is het om na het werk nog lekker in de zon te kunnen zitten, genietend van de rust die er heerst in deze buurt?

De trap op en naar boven! Daar kom je op de overloop met vaste trap naar de tweede verdieping. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één over de gehele breedte van het huis en een magnifiek uitzicht biedt over het water. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde naast de badkamer met douche, toilet en wastafel.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee ruime slaapkamers. Goed om te weten; hier bevindt ook de cv-opstelling, witgoedaansluiting en toegang tot de bergvliering.

Het licht, de ruimte, het uitzicht…… Je kunt dit alleen maar beoordelen door de woning te zien. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en wie weet ben je binnenkort wel de eigenaar van deze leuke woning!

Richtprijs: € 249.000,-- k.k.

Features

Asking price
€ 249,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,327
Listed since
2 months
Kind of house
Single-family home, row house
Area
107 m² residential surface area / 121 m² plot surface area
Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Volume in cubic meters
333 m³
Provisional energy label
C What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1987

Involved real estate agent

Mulder & Versteeven Makelaars

Call 0223-615409

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Saturnus 16

€ 249,000 k.k.