Dijkhuizerzandweg 14 8161 NS Epe

Description

NOG 1 KAVEL BESCHIKBAAR

Op een zeer fraaie locatie aan de rand van de Veluwe bieden wij op landgoed de Wiltensacker in Epe twee royale kavels aan met een fraai uitzicht over het omliggende coulissenlandschap. De kavels hebben beide een oppervlakte van circa 2.500 m2. Op het landgoed zal volgens een reeds uitgewerkt schetsontwerp 3 vrijstaande woningen gerealiseerd worden die middels architectuur één geheel met elkaar zullen vormen. Binnen dit uitgewerkte schetsontwerp heeft koper de vrijheid om samen met de architect een indeling op maat uit te werken. U vindt meer informatie over het project en het bijbehorende traject in de brochure die u op deze pagina kunt downloaden en kunt vinden op kavelteam.nl/epe.

"Samen maken we er een fijne plek van"
Wilt u wonen op een schitterende rustige plek op de Veluwe, in een natuurgebied en ook dichtbij het gezellige dorp Epe, dan is dit een uitgelezen kans. Eén familie heeft dit terrein van ruim 12 ha gekocht om er samen met anderen een prachtige woonplek te realiseren. Op dit terrein, dat steeds verder van landbouw- naar natuurgebied wordt ontwikkeld, komt een duurzaam en energieneutraal landhuis met 3 woningen die op een transparante manier aan elkaar geschakeld zullen zijn. Voor twee woningen worden nu de bouwpercelen met het schetsplan te koop aangeboden. Er is al een vastgesteld bestemmingsplan. De planning is dat in 2020 de schetsontwerpen worden uitgewerkt en dat de woningen in 2021 gerealiseerd worden.

Duurzaam: duurzaam en circulair bouwen waar mogelijk, duurzaam leven en elkaar daarin inspireren.
Samen rond een erf: ieder zijn eigen woning en ook samen, goed nabuurschap, delen.
Natuur: genieten van het uitzicht en de mogelijkheid mee te denken en werken aan deze natuurontwikkeling.

Het landgoed heeft twee gezichten. Aan de ene kant is er het beekdal met kwelwater, beekjes, natte graslanden en bosjes. En aan de andere kant is er de hoge enk met (in de toekomst) kruidenrijk grasland, houtwallen en solitaire bomen. Daar komen ook de woningen te staan. De bijzondere ligging waarborgt rust en privacy, ruimte en uitzicht. Het landhuis is ontworpen door ORGA architect, een toonaangevend en door de natuur geïnspireerd architectenbureau dat zich bij het ontwerpen laat leiden door biofilische principes en technieken. U koopt een bouwperceel van circa 2.500 m2 plus het schetsplan, als deel van het landhuis. Binnen dit schetsplan zijn nog eigen aanpassingen mogelijk.

Daarnaast wordt u mede-eigenaar van twee gezamenlijke (mandelige) percelen aan de voor- en achterzijde van de bouwkavels van in totaal ruim 2.100 m2. Iedere bouwkavel biedt u ook de mogelijkheid tot het plaatsen van een bijgebouw van 75 m2.
P.S.: Als extra optie kan er een perceel grond elders op het landgoed van ruim 3.000 m2 bijgekocht worden waarop nog een extra bijgebouw van 300 m2 gebouwd mag worden.

In de brochure is een verkaveling weergegeven. De kavels 2 en 3 worden te koop aangeboden. Inmiddels hebben wij reeds een koper gevonden voor kavel 3. Dit betekent dat alleen kavel 2 op dit moment nog beschikbaar is. Belangstelling? Reageer snel!

De prijs per bouwkavel is € 420.000 inclusief 21% BTW.
Bij de genoemde prijzen zijn wel inbegrepen:

Koopsom is incl. BTW (21%)
- Kadastrale inmetingskosten
- De architectkosten voor het reeds uitgewerkte schetsontwerp

Bij de genoemde prijzen zijn niet inbegrepen:

Notariskosten voor de hypotheek en financieringskosten
- Architect- en adviseurskosten voor uitwerking woning vanaf schetsontwerp tot definitief ontwerp
- Legeskosten voor de aanvraag omgevingsvergunning
- De bouw- en terreininrichtingskosten
- Aansluitkosten voor NUTS-voorzieningen

Belangstelling voor één van beide mooie kavels? Het aankooptraject van dit project verloopt volgens een 8 stappenplan. Download de brochure voor het uitgewerkte schetsontwerp of bel voor een eerste initiatiefgesprek.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 420,000 kosten koper
Listed since
8 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
2,500 m²

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, outside the built-up area, rural, freestanding location and unobstructed surrounding view

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Dijkhuizerzandweg 14

€ 420,000 k.k.