's-Gravenpolderseweg 1 b 4462 CC Goes

Hightlighted features

  • Year of construction 1912
  • Living area 136 m²
  • Number of rooms 3
  • Located at 4th floor

Description

Unieke woonbeleving op een schitterende locatie in de Goese Watertoren

Eens in de zoveel tijd komt er een kans voorbij, die u niet mag laten lopen. Deze ultieme kans betreft één van de drie appartementen in de markante Goese Watertoren op ca. 60 m hoogte.
Het panoramische uitzicht is fenomenaal naar alle richtingen met het Zuid-Bevelandse landschap en Ooster- en Westerschelde aan uw voeten. De altijd veranderende luchten zullen u blijven boeien.

Gemeente Goes
De gemeente Goes staat garant voor alle stadsfaciliteiten, die het wonen in Goes zo prettig maken. U treft er op loopafstand een gezellig winkelcentrum aan - met de Grote Markt en de stadshaven als middelpunt - en met goede en betaalbare restaurants bij de vleet. Het ADRZ-ziekenhuis en treinstation liggen op een steenworp afstand. De Watertoren staat op korte afstand van de snelweg, waardoor u in no-time de uitvalswegen richting Randstad en België kunt bereiken.

Het begin
De Goes Watertoren is in 1912 gebouwd en in gebruik geweest als watertoren totdat het eind jaren '80 zijn functie verloor en een bestemmingstransformatie onderging. De projectontwikkelaar van het gebied rondom de Watertoren onderkende meteen de bijzondere kenmerken van deze watertoren en vestigde zich, na een grondige renovatie en verbouwing, vanaf 2000 in de Watertoren. De Watertoren is sindsdien als kantorenlocatie in gebruik geweest voor diverse bedrijven.

Nieuwe fase
Met de komst van de nieuwe eigenaar gaat de Watertoren thans een nieuwe fase in en is de bestemming 'Wonen' als extra dimensie eraan toegevoegd. Het geeft de Watertoren een dynamische boost met kansen voor diegenen, die zich aangetrokken voelen tot bijzondere- en/of markante woonvormen en iets unieks willen.
De Watertoren biedt een unieke woonbeleving, die u niet snel elders kunt vinden. De drie appartementen bevinden zich namelijk op ca. 60 m. hoogte en bieden een fantastisch uitzicht op de omgeving. U kunt de appartementen met lift en trap bereiken.

3 Luxe appartementen
De drie appartementen zijn/worden alle luxe uitgevoerd met een schitterende keukenopstelling, luxe badkamer, chique parketvloer (Hongaars eiken puntparket) en strak gestucte wanden. Uniek voor deze appartemin enten is dat het geklinknagelde stalen vat (bij de appartementen op de 3e en 4e verdieping) en deels de windverbanden (bij het penthouse) van de constructie zichtbaar blijven en de bijzondere woonbeleving in een Watertoren nog meer versterken.

Gezien het feit dat het ontwerp en constructie van de Watertoren geen balkon mogelijk maakt wordt voor elk appartement op de begane grond een omheinde tuin gerealiseerd, die wordt voorzien van een mantelbuis om in de toekomst nutsvoorzieningen te kunnen doorvoeren ten behoeve van een tuinhuis.

Eén appartement, gelegen op de 3e verdieping en groot circa 136 m², is inmiddels gereed voor bewoning en ingericht als modelwoning. De twee andere appartementen zullen gefaseerd dit jaar worden opgeleverd.

Appartement op de 3e verdieping
Direct vanuit de lift stapt u uit in de hal van het appartement. Wanneer u via de stalen taatsdeur de halfronde woonkamer binnentreedt zult u meteen de warme, sfeervolle ambiance ondergaan. De gebogen stalen, roestbruine wand met de contrasterende witte ramen en het super strak gestucte plafond met inbouwspots vormen een prachtige, unieke combinatie. Luxe, bijzonder en eigentijds. Op de vloer ligt een chique eiken parketvloer, gelegd in een Hongaarse punt.

De speelse woonkamer biedt verschillende indelingsmogelijkheden met als blikvanger bij binnenkomst de luxe ingerichte keuken in hoogglans witte kleurstelling. De keuken omvat een groot kookeiland met natuurstenen blad met inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, diverse laden met softclosing en een vaatwasser. De spoelbak is voorzien van een 'Quooker'-kraan. Aan de kamerzijde van het kookeiland is ruimte gecreëerd voor drie barkrukken, waardoor u gezellig aan het kookeiland kunt aanschuiven met een goed glas wijn. Tegenover het kookeiland is een hoge kastenwand aangebracht, waarin naast veel kastruimte de koel-/vriescombinatie en de combi-magnetron zijn ondergebracht.
Rondom de liftschacht is een prachtige, donkere op maat gemaakte wandkast gesitueerd met ruime opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld boeken en/of andere attributen. Aan de Westzijde van de woonkamer is een study gecreëerd, waar tevens een deur aanwezig is die u toegang geeft tot het trappenhuis.
De twee slaapkamers met één luxe badkamer en aparte toiletruimte (met wandcloset) liggen aan de zuidzijde van de watertoren. De slaapkamers zijn heerlijk licht door de grote raampartijen.

De luxe badkamer bevindt zich precies tussen de 2 slaapkamers in en is van 2 kanten benaderbaar. Het heeft een luxe inrichting met inloop(regen)douche, extra brede wastafel en een prachtig ligbad onder het raam. De vloer- en wandbetegeling (natuursteen) is uiteraard luxe en zeer verzorgd en smaakvol.
Appartementen op de 4e tot en met de 7e verdieping
Het appartement op de 4e verdieping is identiek aan het appartement op de 3e verdieping. De verwachte oplevering is in het 3e kwartaal van 2020.
Het 'penthouse'-appartement is van een andere orde en omvat 3 woonlagen, namelijk de woonverdieping, de slaapverdieping en de 'torenkamer' met panoramisch uitzicht. Verwachte oplevering Q4 2020.
Bent u ook enthousiast geworden over deze unieke buitenkans? Neem dan contact met ons op.

De verkoop geschiedt in collegiale samenwerking met Steendijk Makelaars te Goes.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 495,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 3,640
Listed since
8 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation
VVE (Owners Association) contribution
€ 374 per month

Construction

Type apartment
Mezzanine (apartment)
Building type
Resale property
Year of construction
1912
Specific
Monumental building

Surface areas and volume

Areas
Living area
136 m²
External storage space
6 m²
Volume in cubic meters
412 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath and shower
Number of stories
7 stories
Located at
4th floor
Facilities
Elevator, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired, in ownership)

Cadastral data

GOES E 4559
Cadastral map
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Freestanding location and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden
Back garden
98 m² (11 meter deep and 8,9 meter broad)
Garden location
Located at the southwest accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Built-in
Insulation
Completely insulated

Garage

Type of garage
Parking place

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

VVE (Owners Association) checklist

Registration with KvK
No
Annual meeting
No
Periodic contribution
No
Reserve fund present
No
Maintenance plan
No
Building insurance
No

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Goes-Zuid

All of Goes

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Goes-Zuid

All of Goes

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

's-Gravenpolderseweg 1 b

€ 495,000 k.k.