• Sold under reservation

Hauwert 104 1691 EK Hauwert Hauwert

Hightlighted features

  • 215 m² living area
  • 983 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map
€ 569,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Alle gegadigden hebben de mogelijkheid om een EENMALIG VOORSTEL aan ons kenbaar te maken uiterlijk vrijdag 11 juni 2021 11:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Gelegen in een fantastische omgeving, met een vrij uitzicht over landerijen, bieden wij u een mooie kans om een nieuwe 2/1 kap stolpwoning te bemachtigen. Deze unieke woning wordt uitstekend geïsoleerd en gebouwd met hoogwaardige materialen. De kavel is royaal van afmeting (circa 983 m²) en biedt u volop de mogelijkheden om al uw dromen te verwezenlijken. De woning is gunstig gelegen nabij de enkele voorzieningen van het dorp en op korte afstand van uitvalswegen richting de A7 en Lelystad.

Deze fraaie stolpwoning is gesitueerd aan een idyllische straat en zal perfect passen in deze mooie landelijke omgeving. Aan ruimte in huis en buitenshuis heeft u ook geen gebrek. Het is mogelijk om meerdere auto's te parkeren op eigen terrein en ook het plaatsen van een grote schuur of garage, behoort tot de mogelijkheden. Met een inhoud van 700 m³ en een woonoppervlakte van 215 m² is deze woning echt riant te noemen. De woning zal gasloos worden opgeleverd en worden voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en comfortabele vloerverwarming op zowel de begane grond als eerste verdieping. Over de uiteindelijke afwerking kunt u nog rustig nadenken en eventueel in overleg gaan met de aannemer.

Globale indeling:
zij-entree, hal met garderoberuime, uitgebreide meterkast en toegang tot een tussenhal met trapopgang, toiletruimte en toegang tot alle vertrekken middels dubbele deuren. Aan de voorzijde bevindt zich een grote ruimte voor een woon-/leefkeuken. Met een oppervlakte van 40 m² heeft u genoeg ruimte om heerlijk te kunnen tafelen met familie en vrienden. Aan de achterzijde treft u de woonkamer (28 m²) met twee keer openslaande tuindeuren en een vrij uitzicht over landerijen. Ook heeft u de beschikking over een inpandige berging die u ook prima kunt gebruiken als bijkeuken.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, een separaat toiletruimte en toegang tot een badkamer. Hier is ruimte voor een wastafelmeubel en een inloopdouche. De master bedroom heeft een dakkapel en de mogelijkheid voor een eigen inloopbadkamer met ruimte voor een ligbad, een duo wastafelmeubel en een inloopdouche. Alle slaapkamers zijn heerlijk licht door de vele raampartijen en de gehele verdieping heeft vloerverwarming.

Op de tweede verdieping treft u nog eens twee slaapkamers en een bergruimte met WTW-opstelling en een grote boiler. Middels een vlizotrap is de extra vliering bereikbaar. Hier heeft u genoeg ruimte om uw spullen op te bergen.

De bouw van deze fraai stolp zal vermoedelijk in het derde kwartaal van dit jaar gaan starten. Heeft u interesse in deze bijzondere woonkans? De makelaars van Streekgoed Makelaardij luisteren graag naar uw woonwensen.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 569,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 2,647
Listed since
2 months
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Converted farmhouse, double house
Building type
Resale property
Year of construction
2021
Type of roof
Pyramid hip roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
215 m²
Other space inside the building
6 m²
Plot size
983 m²
Volume in cubic meters
700 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 2 separate toilets
Number of stories
3 stories and a loft
Facilities
Skylight, mechanical ventilation and solar panels

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
Electric heating, partial floor heating and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Cadastral data

NOORDER-KOGGENLAND L 729
Cadastral map
Area
983 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, alongside water, rural and unobstructed surrounding view
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
691 m² (60,55 meter deep and 11,41 meter broad)
Garden location
Located at the south accessible via the rear

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Hauwert 104

€ 569,000 v.o.n.