Gerst 32 5731 LK Mierlo

Hightlighted features

  • 140 m² living area
  • 258 m² plot size
  • 5 bedrooms
Map

Description

Op rustige locatie nabij de rand van de bebouwing gelegen, royaal TWEE-ONDER-EENKAPWONING met GARAGE en heerlijk vrije 15m diepe zonnige achtertuin(W) met op korte afstand van school, winkels, bossen beschermd natuurgebied en prachtige Strabrechtse Heide.

Fraaie voortuin met royale oprit ..
Indeling: ruime hal met garderobe en luxe toilet, royale lichte L-woonkamer ca 36m² met esdoorn-parketvloer, eetgedeelte met dubbele tuindeuren in open verbinding met eetkeuken ca 15m² met 2 ingebouwde kasten, lichte in 2019 gemoderniseerde keukeninrichting met granietenwerkblad, kookplaat(‘13), oven(’19), afzuigkap, vaatwasser(’18), koelkast(’18). Totale living ca 51m² met essenhouten parketvloer.

Heerlijk vrije fraai aangelegde zonnige ca 15m diepe achtertuin(W) met tuinberging en terras. Volledige privacy en een groene oase!

Vanuit keuken toegang tot ruime bijkeuken met tegelvloer, aansl. witgoed, buitendeur, nieuwe Vaillant HR combiketel(’19) en deur naar garage ca 17m² met tegelvloer, lichtkoepel, dubbele garagedeuren naar royale oprit.

1e verdieping: royale overloop met bergkast, 3 ruime slaapkamers resp. 15m² met schuifkastenwand, 12m² met bergkast en 8m², ruime luxe badkamer(’92) met ligbad, douche, 2e toilet, 2 wastafels en groot Velux dakraam.

2e verdieping: vaste trap naar ruime overloop, verrassend ruime en lichte 4e slaapkamer ca 15m² met 2 Velux dakramen, 5e slaapkamer ca 10m² met Velux-dakraam.

Vloer-, spouw-/dakisolatie en overal dubbel glas. Platte daken vervangen. Wersalith gevelbekleding(’10). Recent buitenschilderwerk(’18).

Inhoud: ca 530m3. Bouwjaar: 1992. Perceelgrootte: 258m². Aanvaarding: in overleg

=============================================================================================
Bezichtiging:
Een woning kopen is meer dan alleen de woning op zich, daarom is het voor u als aspirant koper van groot belang dat u een goede indruk krijgt van de woonomgeving van deze woning. Verstandig is het dan ook om vooraf de directe woonomgeving te bekijken alvorens u een afspraak voor een bezichtiging maakt. Ook voor een verkoper is een bezichtiging een spannend moment en daarom verzoeken wij u binnen enkele dagen na een bezichtiging uw reactie aan ons door te geven zodat wij de verkoper kunnen informeren over het resultaat van uw bezichtiging. Natuurlijk kan dit met een kort telefoontje of e-mail naar ons.

Onderzoeksplicht koper/mededelingsplicht verkoper:
De verkoper van een woning heeft een zogenaamde meldingsplicht, terwijl de koper een onderzoeksplicht heeft. Wij gaan ervan uit dat u als aspirant koper, voor dat u een bod uitbrengt, onderzoek heeft gedaan naar alle aspecten, die in het algemeen en voor
u in het bijzonder, van belang zijn bij het nemen van de aankoopbeslissing. Wij adviseren onder andere het bestuderen van de door ons aangeboden informatie, het navragen van informatie bij gemeente en/of andere instellingen. Om u daarbij te ondersteunen hebben wij voor u de volgende bescheiden ter inzage: eigendomsbewijs, kadastraal uittreksel en de woning vragenlijst ingevuld door de verkoper.

Financiering:
Uiteraard is ook een onderzoek naar uw eigen financiële mogelijkheden erg belangrijk. Graag brengen wij u in contact met specialisten die uw financiële mogelijkheden samen met u op een rijtje zetten.

Bedenktijd:
In het kader van de “wet koop onroerende zaken” wordt de koper beschermd door de bedenktijd van 3 dagen waarvan minimaal 2 werkdagen. Deze bedenktijd gaat in nadat de koper de door beide partijen ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen nadat de mondelinge overeenstemming is bereikt, de overeenkomst door beide partijen te laten ondertekenen.

Waarborgsom / Bankgarantie:
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vier weken na het bereiken van de mondelinge overeenkomst, een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten in handen van de notaris. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grote van dit bedrag. Indien de ontbindende voorwaarde financiering wordt overeengekomen, dan zal deze voor een periode van 3 tot 6 weken na de mondelinge overeenkomst worden opgenomen.

Verantwoording:
Alle informatie die wij in deze brochure verstrekken is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Ondanks dat wij grote zorg besteed hebben aan de samenstelling van deze brochure kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden ten aanzien van de juistheid ervan. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle opgegeven maten zijn indicatieve maten.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 398,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 2,843
Original asking price
€ 425,000 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1992

Surface areas and volume

Areas
Living area
140 m²
Other space inside the building
20 m²
Exterior space attached to the building
3 m²
Plot size
258 m²
Volume in cubic meters
530 m³

Layout

Number of rooms
6 rooms (5 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Double glazing and completely insulated
Heating
CH boiler
CH boiler
2019

Cadastral data

MIERLO F 6199
Cadastral map
Area
258 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
115 m² (15 meter deep and 9 meter broad)
Garden location
Located at the west accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Attached brick storage

Garage

Type of garage
Built-in and parking place
Capacity
1 car

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Mierlo

All of Mierlo

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Mierlo

All of Mierlo

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Gerst 32

€ 398,000 k.k.