• Sold under reservation

Pannenwerk 60 7462 NB Rijssen Braakmanslanden

Hightlighted features

  • 124 m² living area
  • 297 m² plot size
Map

Description

* Mooie, complete tweekapper;
* Bijna 300 vierkante meter perceel;
* Heerlijke woonlocatie aan een rustig hofje;
* Inpandig te bereiken garage met hardhouten deuren.

Otten & Flim Makelaardij biedt opnieuw een prachtige tweekapper te koop aan. Deze keer hebben we een bezoek gebracht aan Pannenwerk 60. Een mooie twee-onder-één-kap woning op een ruim perceel van bijna 300 vierkante meter. Het Pannenwerk is een rustige woonstraat die een variëteit aan woningtypes kent. Het verkeersbeeld in de woonwijk is rustig te noemen, met enkel bestemmingsverkeer. Huisnummer 60 is gelegen aan een soort hofje. Dat betekent volop parkeergelegenheid (op eigen oprit en in de buurt) en veel openbaar groen. Vanuit de woonkamer geniet u dagelijks van een weids uitzicht over de buurt.

Aan de tuinaanleg en het schilderwerk is gelijk te zien dat we hier te maken hebben met een goed onderhouden woning. In voorbereiding op de verkoop brachten wij een bezoekje. Daarbij noteerden we tal van voordelen. Samengevat: een heerlijke, goed onderhouden gezinswoning op een mooie plek!

We beschrijven graag de indeling en starten daarbij in de ontvangsthal aan de zijkant van de woning. Deze biedt een nieuwe, hardhouten trapopgang, een meterkast met glasvezelaansluiting, een garderobenis, een in 2015 gerenoveerd toilet met wandcloset en een binnendeur met glas die naar de woonkamer leidt. De woonkamer is een fijne verblijfsruimte. De PVC vloer en het gestucte plafond zijn mooie kenmerken. Aan de zonnige voorzijde strekt de woonkamer zich uit over de volle breedte van de woning. Het woonkamerraam is voorzien van een rolluik. Kijken we in de woonkamer richting de keuken, dan zien we dat de woonkamer aan de achterzijde voldoende ruim is voor een grote eettafel. Een binnendeur scheidt de keuken van de woonkamer. Gezellig samen een hapje eten kan ook prima in deze keuken. Op de foto’s ziet u immers een eettafel en voldoende loopruimte. De inbouwkeuken is opgesteld in een hoek en voorzien van een gaskookplaat, een afzuigschouw, een oven, een koeler, etc. Openslaande tuindeuren maken de achtertuin toegankelijk.

De achtertuin is een pláátje! Het grote, deels gemetselde tuinhuis met luifel is een blikvanger. Ten tijde van de fotoreportage scheen de zon uitbundig, waardoor op de foto’s goed te zien is dat de tuin zonovergoten is. Bij de tuinaanleg is een aantal diagonale zichtlijnen getrokken, wat leidt tot een speels effect van verhoogde plantenborders en keurig straatwerk. Mensen met groene vingers kunnen -desgewenst- hun hart in deze tuin ophalen. De huidige bewoners hebben, door slim gebruik te maken van grint, straatwerk en kunstgras, gekozen voor een onderhoudsvriendelijke aanleg. Er is dan ook geen sprietje onkruid te vinden.

We gaan terug naar de entree en via de fraaie trapopgang bereiken we de overloop op de eerste verdieping. Deze verdieping is ingedeeld in een drietal mooie slaapkamers en een badkamer. Stuk voor stuk prachtige ruimtes, voorzien van een laminaatvloer. Twee van de drie kamers bieden vaste kastruimte. Op de overloop trekt de trapopgang de aandacht. De traphekken op de eerste en tweede verdieping en de beide trappen zijn vervaardigd uit hardhout en donker gelakt. Bijzonder fraai!

De tweede verdieping is een grote ruimte die in gebruik is als bergzolder. Hier is de in 2020 geplaatste Nefit combiketel geplaatst. De ruimte biedt de mogelijkheid om extra slaapkamer(s) te creëren, hetgeen duidt op de potentie van deze woning.

Bezichtigen
De beschrijving in deze tekst geeft slechts een beperkte indruk van deze mooie tweekapper. De makelaars van Otten & Flim nemen graag de tijd om u uitgebreid rond te leiden. Indien u deze woning koopt staat de grote Otten & Flim verhuisaanhanger voor u ter beschikking.

Financieren
Weten of de financiering in uw plaatje past? Benieuwd naar de lage maandlasten? Wees verstandig en kom beslagen ten ijs: plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Gedegen advies stelt u in staat om de juiste keuzes te maken.

Maatvoering
Otten & Flim staat voor kwaliteit. Daarom is de verkoopdocumentatie van deze woning met zorg opgesteld. Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld binnen de kaders van de Branche Brede Meetinstructie; gebaseerd op NEN2580, met een onderverdeling in verschillende gebruiksoppervlakten. Omdat de publicatie van ingevoerde gegevens via diverse, externe kanalen geschiedt, kan Otten & Flim geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 349,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,815
Listed since
6 weeks
Status
Sold under reservation
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
1981
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
124 m²
Other space inside the building
16 m²
External storage space
13 m²
Plot size
297 m²
Volume in cubic meters
484 m³

Layout

Number of rooms
1 room
Number of stories
1 story

Energy

Provisional energy label
C What does this mean?
Insulation
Partly double glazed
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Nefit (gas-fired combination boiler from 2020, in ownership)

Cadastral data

RIJSSEN H 3885
Cadastral map
Area
297 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Garden
Back garden and front garden
Back garden
125 m² (0,13 meter deep and 0,1 meter broad)
Garden location
Located at the west

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Facilities
Electricity and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Pannenwerk 60

€ 349,000 k.k.