Peter van den Breemerweg 17 c 3768 MP Soest De Birkt

Description

Bouw uw droomvilla in het groen

Te midden van de velden en landerijen in het fraaie landschap tussen Amersfoort en Soest gelegen bouwkavel voor een VRIJSTAANDE VILLA met BÍJGEBOUW. Een prachtig royaal perceel van circa 6.000 m². Gelegen in een zeer fraai landschap tussen Soest en Amersfoort, met rondom vrij uitzicht over het groen.

Het vigerende bestemmingsplan geeft ruimte voor de bouw van een vrijstaande villa met een maximale inhoud van 600m³ (exclusief kelder), een goothoogte van 3 meter en een maximale nokhoogte van 8 meter. Daarnaast nog de mogelijkheid voor de bouw van een bijgebouw van maximaal 100m² (goot 3, nok 5).

Wonen op deze landelijke locatie is zeer zeker aantrekkelijk, de ligging is ideaal. Aan de ene zijde op fietsafstand van de veelzijdige stad Amersfoort, dichtbij winkels, restaurant, theater, sport, scholen en zoveel meer. En aan de andere zijde het dorp Soest, eveneens op fietsafstand met winkels, scholen, restaurants en NS station. Zo dichtbij de prachtige natuur van onder andere de Soester Duinen, de Eempolder, het Baarnse Bos en de Lage Vuursche. Goed bereikbaar met zowel auto (Amersfoort 10 min, Hilversum 20 min, Utrecht 25 min en Amsterdam 35 min), fiets als openbaar vervoer (NS station 6 minuten fietsen)

Uiteraard kunt u met een architect naar eigen wens een ontwerp laten maken dat voldoet aan de regels van het bestemmingsplan echter er is door de huidige eigenaar reeds een huis ontworpen dat ten tijde van de bouwaanvraag voldeed aan de eisen/wensen van welstand. Inmiddels is deze aanvraag verlopen dus er zal wel een nieuwe bouwvergunning aangevraagd moeten worden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 945,000 kosten koper
Listed since
2 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
6,000 m²

Cadastral data

SOEST L 819
Cadastral map
Area
6.000 m² (part of parcel)
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, outside the built-up area and unobstructed surrounding view

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Peter van den Breemerweg 17 c

€ 945,000 k.k.