Kerkstraat 10 3291 AL Strijen Strijen Woonkern

Hightlighted features

  • 201 m² living area
  • 505 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
Eyecatcher Ruim 200 m² wonen, in de dorpskern van Strijen, legio mogelijkheden!

Description

‘Het pand van de onbegrensde mogelijkheden’ en “van voor naar achter”
2 verwijzingen naar Amerika en het welbekende kinderlied, over de Nederlandse Amerikaan. Nou, dit is niet Amerikaans en ook niet kinderachtig, wat we in de aanbieding hebben. Daarover later meer.
Kerkstraat 10 is gewoon 'hartje Strijen', Nog centraler gelegen dan dit is welhaast niet mogelijk. Binnen een minuut bereikt u de Albert Heijn, de Lidl, de groenteboer, slager, bakker, dierenwinkel, huisarts, apotheek, tandarts, bloemist, enz. en de terrassen van de eet- en drinkgelegenheden in de gezellige en historische dorpskern.
Ook de scholen, de sporthal en de sportvelden liggen zeer nabij.
Op de uitgebreide fotoreportage ziet u slechts een deel van dit bijzondere en grote pand (bijna 700 m³ inhoud en maar liefst 201 m² wonen), gelegen op een prachtig perceel van 505 m² eigen grond, dat loopt van de Kerkstraat (voorzijde) tot aan de Oude Havenweg (achterzijde). In de goed aangelegde - en door de enorme diepte - zeer zonnige tuin, bevinden zich diverse terrassen, een dubbele carport en een mega grote blokhut (18 m²).

De bestemming is Centrum, de meest ruime bestemming, met de meeste mogelijkheden! Hier mag (volledig) gewoond worden, ondernomen worden, of een combinatie er van. In mijn kinderjaren was dit de bloemenwinkel van Jur Vermeulen, daarna werd het de roemruchte kapsalon (annex buurthuis) van Rinke, daarna nog gevolgd door 2 opvolgende 'haargerelateerde ondernemingen,
Uiteraard is dit superpand ook geschikt voor '2 generatie bewoning', mantelzorg-/kangoeroewoning, kantoor aan huis, of - waar op dit moment zeer veel vraag naar is - woningen met 2 werkplekken in huis, aangezien velen inmiddels de meerwaarde van het werken vanuit huis hebben ingezien en niet langer naar kantoor gaan/hoeven. Hoe fijn is het, om langer te slapen, eerder thuis te zijn, niet (meer) in de file te staan en geen ergernis hebben van minder leuke collega's. En dat in combinatie met de vrijheid van het zelf bepalen van je dagindeling.
Ook voor een belegger kan dit een zeer interessant object zijn, vanwege de mogelijkheid om in gedeelten te verhuren.
We begonnen de tekst met 'van voor naar achter', de indeling/omschrijving daarentegen, die zal 'van achter naar voor' zijn en is als volgt:
Aan de tuinzijde bevindt zich de aangebouwde woonkeuken (541 x 592/422) met openslaande tuindeuren en de zeer luxe inbouwkeuken v.v. natuurstenen aanrechtblad en kookeiland. Vanuit de halfopen keuken bereikt u de knusse zitkamer (421 x 400). Via een deur komt u in de gang/'hoofdentree', met separaat toilet, eerste trapopgang (naar het boven het woongedeelte gelegen deel van de verdieping), bergruimte met c.v.-opstelling en de fraaie badkamer (ca. 300 x 230) met ligbad, douchecabine, tweede toilet en wastafelmeubel met dubbele wastafel.
Via een gang betreedt u het niet gefotografeerde tweede woongedeelte/de voormalige winkelruimte (10.12 x 4.21 m., gelegen aan de Kerkstraatzijde), met spiltrap/tweede trapopgang naar een boven het voormalige winkelgedeelte gelegen deel van de verdieping.

Op de verdieping van het aan achterzijde gelegen deel is de indeling als volgt: overloop, twee mooie slaapkamers (456 x 425/363 en 395 x 300) en vaste kast met tweede c.v.-opstelling.
Een stel eigentijdse stalen dubbele deuren biedt toegang tot de supergave derde slaapkamer (872 x 426) met derde toilet, vaste kastenwand en balkon. De vierde slaapkamer (426 x 293) is gelegen aan de Kerkstraat en is uitsluitend bereikbaar via het voormalige winkelgedeelte.
Boven een gedeelte van de slaapetage bevindt zich een bergzolder.
Het dak, de gevels en de begane grond- en verdiepingsvloer zijn geïsoleerd en het pand is voorzien van dubbele beglazing.
Vanwege de ruim bemeten vertrekken en de gunstige indeling 'kunt u alle kanten op’ met/in dit bijzondere object. Een aantal voorbeelden zijn reeds in het begin van de tekst genoemd, wellicht heeft u een ander idee. Met serieuze kandidaten bespreken we graag de vele mogelijkheden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 537,500 kosten koper
Asking price per m²
€ 2,674
Original asking price
€ 575,000 kosten koper
Listed since
5 months
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1918
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
201 m²
Exterior space attached to the building
2 m²
External storage space
18 m²
Plot size
505 m²
Volume in cubic meters
695 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 2 separate toilets
Bathroom facilities
Bath
Number of stories
2 stories and a attic

Energy

Provisional energy label
G What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR ketel (gas-fired combination boiler, in ownership)

Cadastral data

STRIJEN N 829
Cadastral map
Area
505 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location, in center and freestanding location
Garden
Back garden
Back garden
320 m² (40 meter deep and 8 meter broad)
Garden location
Located at the northeast accessible via the rear
Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Detached wooden storage
Facilities
Electricity

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Kerkstraat 10

€ 537,500 k.k.