• Under option

Twee-onder-één-kapwoning (Bouwnr. 3) 9646 DS Veendam Buitenwoel

Hightlighted features

  • 140 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 315,000 v.o.n.
Calculate monthly payment

Description

Groen, waterrijk en weids wonen in een energiezuinige en royale twee-onder-één-kapwoning of een fraaie vrijstaande woning. In de groeiende woonwijk Buitenwoel in Veendam worden 6 prachtige twee-onder-één-kapwoningen en 1 zeer royale vrijstaande woning gebouwd. Water en natuur vormen een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van deze woonwijk, maar ook bereikbaarheid is geborgd. Zo zijn de uitvalswegen zoals de rijksweg N33 en autosnelweg A7 nabijgelegen. Het trein- en busstation is op enkele minuten van deze woonwijk gelegen, waarmee dorpen en steden ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn. U woont centraal en is de stad Groningen zeer efficiënt en snel op verschillende manieren bereikbaar. Bij de ontwikkeling van dit project is de wens geweest om woningen aan te bieden op ruimere kavels. De woningen worden gebouwd op bouwkavels van ca. 280 m2 tot ca. 467 m2. Zoekt u een ruime, aantrekkelijke, duurzame en betaalbare woning voor u en uw gezin? Dan zit u goed in één van de 6 twee-onder-één-kapwoningen of de enige vrijstaande woning.

Alle woningen worden standaard voorzien van een aangebouwde stenen garage en allen gesitueerd op royale kavels. Deze 7 uitstekende gezinswoningen worden traditioneel en gasloos gebouwd en worden zeer ruim opgezet. De woningen zijn modern en eigentijds ontworpen en bij de ontwikkeling van deze woningen is veel aandacht besteed aan architectuur; een dwarskap voor de vrijstaande woning en een langskap voor de twee-onder-één-kapwoningen met allen royale gootoverstekken en speelse gevels door materiaal-en kleurgebruik. De woningen worden voorzien van fraaie details, robuuste architectuur en de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Er zal een evenwichtig en ruimtelijk straatbeeld ontstaan door de ruime opzet, passend in de bestaande omgeving. Om nóg meer accent te leggen op de grote raampartijen, wordt het metselwerk bovendien van een reliëf voorzien. Daarnaast worden de woningen helemaal voorbereid op een duurzame toekomst. Zo worden alle woningen volledig gasloos, voorzien van een luchtwaterwarmtepomp, een WTW ventilatiesysteem, zonnepanelen, perfecte isolatie en voldoen ze aan de nieuwste bouweisen. De indeling van alle 7 woningen zijn toegespitst op de hedendaagse woonbehoeften. Gelet op de royale indeling, zijn de woningen onder andere uitermate geschikt voor gezinnen die op zoek zijn naar veel leefruimte en groen. Er wordt u ook alle mogelijkheden geboden om de woning naar uw eigen smaak aan te passen, bijvoorbeeld door de aangeboden meerwerkopties. Tot de standaard uitrusting behoort een gemetselde stenen garage. De situering van de woningen staat borg voor veel rust. Duurzaamheid is één van de kenmerken van deze vrijstaande woningen, want de woningen worden optimaal geïsoleerd, geheel gasloos en standaard voorzien van zonnepanelen. Ook u wacht een zeer lage energierekening! Kortom, comfortabel, gezellig en duurzaam wonen! De standaard uitgebouwde twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woning met standaard erker, zullen garant komen te staan voor heel wat vierkante meters wooncomfort. De standaard uitbouw van 1,2 meter op de begane grond zorgt ervoor dat u in de twee-onder-één-kapwoning nóg meer woonoppervlak tot uw beschikking hebt. Kiest u voor de vrijstaande woning, dan zorgt de standaard erker ervoor dat u in de vrijstaande woning nóg meer sfeer kunt toevoegen en beschikt over een speelse indeling. Wie zegt dat nieuwbouw niet sfeervol kan zijn? In deze duurzame en ruime woningen in de nagenoeg nieuwe woonwijk Buitenwoel heeft u alle ruimte om uw woning helemaal naar uw smaak in te delen en u hier helemaal thuis te voelen. Het bewonen van een zeer complete en duurzame nieuwbouwwoning in de geliefde woonwijk Buitenwoel Veendam kan voor u binnenkort werkelijkheid worden! Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op kijk snel verder bij het woningtype voor meer informatie!

Bijzonderheden aan deze energiezuinige woningen:
- woningen worden uitgevoerd in energiezuinige en degelijke bouw;
- inclusief chique houten kozijnen met HR++ beglazing;
- inclusief hardglazen frans balkon;
- standaard voorzien van een gemetselde garage met geïsoleerde betonsysteemvloer;
- woningen worden uitgevoerd in energiezuinige en degelijke bouw (betonnen systeemvloeren, betoncasco dragende wanden en houtskeletbouw binnenwanden);
- inclusief woningborg garantie-en waarborgregeling;
- riante 2e verdieping met voldoende mogelijkheden om een extra slaapkamer, studeerkamer, werkkamer of speelkamer te realiseren;
- inclusief hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk voor de badkamer en toilet;
- volledig geïsoleerd, gasloos, verwarming middels een luchtwaterwarmtepomp;
- inclusief vloerverwarming als hoofdverwarming begane grond en eerste verdieping;
- duurzame woningen en standaard voorzien van zonnepanelen;
- inclusief WTW ventilatiesysteem (warmte-terugwin systeem);
- energiezuinig met een zeer lage Energie Prestatie Norm;
- inclusief onderhoudsarme aluminium dakgoten en hemelwaterafvoeren;
- inclusief hekwerk zij erfgrens van de vrijstaande woning conform tekening;
- voortuinen worden aangekleed met beukenhagen;
- veel keuzevrijheid, want er is een ruime keuze aan meerwerkopties om de woning verder te personaliseren;
- nabij ontsluitingswegen, zoals rijksweg N33 richting Assen en autosnelweg A7 richting Groningen.

Koopsom twee-onder-één-kapwoningen vanaf € 315.000,- vrij op naam en koopsom vrijstaande woning € 395.000,- vrij op naam. Bent u geïnteresseerd in dit fraai vormgegeven nieuwbouwproject? Neem gerust contact op met ons! Verkoopinformatie is beschikbaar bij ons op kantoor en wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden.

N.B.: Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief. Bijgevoegde tekeningen, maatvoeringen en tekst zijn indicatief en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 315,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 2,250
Listed since
6+ months
Status
Under option
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
New property
Year of construction
After 2020
Type of roof
Gable roof covered with roof tiles
Quality marks
Woningborg garantiecertificaat

Surface areas and volume

Areas
Living area
140 m²
Volume in cubic meters
525 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
2 stories and a attic
Facilities
Balanced ventilation system and solar panels

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Completely insulated
Heating
Partial floor heating, heat recovery unit and heat pump
Hot water
Electrical boiler

Exterior space

Location
Sheltered location and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
286 m² (26 meter deep and 11 meter broad)
Garden location
Located at the east accessible via the rear
Balcony/roof garden
French balcony present

Garage

Type of garage
Attached brick garage
Capacity
1 car
Insulation
Floor insulation

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Twee-onder-één-kapwoning (Bouwnr. 3)

€ 315,000 v.o.n.