Papiermolen 10 2665 SX Bleiswijk

  • Sold
€ 375,000 k.k.

Sales history

Listed since
May 25, 2020
Date of sale
May 25, 2020
Term
0 days

Description

Verrassende woning met aan de voorzijde de keuken en aan de achterzijde loopt de woonkamer uit tot 7,20 meter breed. Vanuit de keuken een fantastisch uitzicht op het prachtige natuur- en recreatiegebied ‘De Rottemeren’ en aan de achterzijde een fraai aangelegde tuin met stenen berging en achteruitgang.

Begane grond: een ruime hal/entree, bergkast onder de trap, meterkast, modern vrijhangend toilet met fontein; een woonkamer van 7,20 breed voorzien van plavuizenvloer van Belgisch hardsteen en dubbele deuren naar de achtertuin (gesitueerd op het noord/westen); een open keuken met een vrijstaande SMEG oven met 5 pits gasfornuis,afzuigkap, vaatwasser, close in boiler, koel-/vriescombinatie, magnetron en spoelbak. Vanuit de keuken heeft u een fantastisch uitzicht naar de bomengrens van ‘De Rottemeren’.

Eerste verdieping: overloop, vide met daglichtkoepel waardoor er een aangename lichtinval is, drie ruime slaapkamers, waarvan 1 kamer tot een ruime inloopkast is gemaakt, een badkamer voorzien van een douche, tweede toilet, dubbele wastafel en een designradiator.

Tweede verdieping: Wasruimte met wasmachine-/drogeraansluiting, stookruimte met de CV-opstelplaats (2012); en tot slot een ruime slaapkamer met grote raampartijen welke een fantastisch uitzicht geeft.

Bijzonderheden:
- Nabij natuurgebied “De Rottemeren”
- Woonkamer 7,20 breed
- 4 slaapkamers
- Autoluwe kindvriendelijke wijk met speelpleintje voor de deur
- Voldoende parkeergelegenheid

Wij nodigen u van harte uit om deze leuke woning met eigen ogen te bewonderen.

We kijken graag met je naar de mogelijkheden om deze woning, indien gewenst op afstand, te bezichtigen. Daarom bieden wij naast de reguliere bezichtigingen ook video-bezichtigingen aan.

Bel of e-mail DB Makelaars voor een vrijblijvende afspraak, vanzelfsprekend ook mogelijk in de avonduren en weekenden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Toelichtingsclausule Meetinstructie:
De woning is conform de Branchebrede Meetinstructie (BBMI) opgemeten. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Features

Last asking price
€ 375,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 3,074
Listed since
May 25, 2020
Kind of house
Desirable residence/villa, row house
Area
122 m² residential surface area / 170 m² plot surface area
Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Volume in cubic meters
381 m³
Energy label
B What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1999
Involved real estate agent

VBO selling agent

DB Makelaars

Call 010-7850833
Mr. Jahangir
Papiermolen 10
10.0
I would recommend this agent.
Het contact met de makelaar verliep uitstekend, wij zijn deskundig en emotioneel uitstekend bijgestaan voor-tijdens en na de verkoop van ons huis. Aanvankelijk was de financiële partner van de kopende partij niet erg flexibel wat voor onnodige vertraging heeft gezorgd bij de financiering en dus de doorlooptijd van bezichtiging tot en met aankoop. Tijdens deze periode heeft onze makelaar Eduard van Gijzen intensief contact onderhouden en het verwachtingspatroon gemanaged omdat zoals genoemd de doorlooptijd onnodig lang is geweest, hij heeft dit uitstekend gedaan en daar zijn wij hem erg dankbaar voor. Ik zou Eduard en zijn team (incl. fotograaf)van harte aanbevelen als makelaar mocht jij hulp willen van een professional tijdens de Journey van het kopen van een huis.
Expertise
10
Knowledge of the local market
10
Price / quality
10
Service and guidance
10

Market insights Beta

Avg. asking price

Molenbuurt

All of Bleiswijk

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Molenbuurt

All of Bleiswijk

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.