• Sold

Berghoeve 14 5427 GA Boekel Boekel

Hightlighted features

  • 138 m² living area
  • 203 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 419,000 k.k.

Sales history

Listed since
January 26, 2021
Date of sale
February 24, 2021
Term
4 weeks

Description

Modern afgewerkt, verrassend ruime, instapklare twee-onder-een-kapwoning in het centrum van Boekel. De woning heeft een hoog afwerkingsniveau met o.a. houten kozijnen, paneeldeuren en glad stucwerk. De woning is gebouwd in 2016 en is gelegen in de kleinschalige nieuwbouwwijk Dolce Villa in Boekel, op loopafstand van de bosrand met volop parkeergelegenheid.

Via de keurig aangelegde voortuin is de woning bereikbaar. De hal geeft toegang tot de woonkamer, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. De moderne meterkast is ook in de hal gesitueerd. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een hangend toilet, fonteintje met kastje eronder en mechanische ventilatie.

De sfeervolle woonkamer geniet volop lichtinval door het grote raam. Aan de achterzijde gaat de woonkamer over in de open keuken waar een praktische trapkast aanwezig is. De openslaande tuindeuren bieden toegang tot de achtertuin.

De keukeninrichting is ruim opgezet met een hoekopstelling. De keuken is in grijs eiken uitgevoerd en voorzien van een ruim keukenblad. De apparatuur omvat een combi-oven, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Daarnaast is het keukenblok voorzien van een Quooker.

Aan de keuken is een modern ingerichte, praktische en ruime bijkeuken gelegen met voldoende bergruimte. De deur is gericht op de inrit van de woning. Achter de bijkeuken ligt een ruime inpandige garage/berging, waarin o.a. een uitstortgootsteen en een extra aanrechtblok aanwezig zijn.

De achtertuin is keurig verzorgd en aangelegd met gazon en borders met jonge beplanting (2020 aangelegd). Een achterom geeft toegang tot het pad dat achter de woning doorloopt. Aan het huis is een bestraat terras en daarnaast bevindt zich in de tuin een moderne, ruimte overkapping (27 m2) met bio-ethanolhaard, aanrechtblad en inbouwspots.

De houten trapopgang wordt verfraaid door het hoge, lichte trapraam en biedt toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Aan de overloop zijn twee slaapkamers en de badkamer gelegen.

De eerste slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze kamer beschikt over een inloopkast en aansluitingen voor TV en internet. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen.

De luxe badkamer is voorzien van vloerverwarming, een elektrische designradiator en mechanische ventilatie. De badkamer beschikt over een natuurstenen dubbele wasbak met onderkast, regendouche, ligbad en hangend toilet.

Een open trap geeft toegang tot de tweede verdieping. De overloop biedt toegang tot nog eens twee ruime slaapkamers en de wasruimte, waar de aansluitingen voor de droger en wasmachine aanwezig zijn. Ook zijn in deze wasruimte de CV-ketel en de mechanische afzuigunit gesitueerd. Een vlizotrap in de wasruimte biedt toegang tot de bergzolder.

- Modern nieuwbouwhuis, in 2016 gebouwd
- Luxe, complete en sfeervolle keuken
- Moderne sanitaire voorzieningen
- Aangelegde achtertuin met luxe en riante overkapping

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
- Luxe binnendeuren en kozijnen
- 4 ruime slaapkamers
- Gelegen in een gewilde, jonge woonomgeving nabij de bosrand.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 419,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,036
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Year of construction
2016

Surface areas and volume

Areas
Living area
138 m²
Other space inside the building
21 m²
Exterior space attached to the building
27 m²
Plot size
203 m²
Volume in cubic meters
550 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
3 stories and a attic
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
Not available
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window, insulated walls, floor insulation and completely insulated
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
Intergas (gas-fired combination boiler from 2016, in ownership)

Cadastral data

BOEKEL I 2970
Cadastral map
Area
203 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
In center and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
81 m² (9 meter deep and 9 meter broad)
Garden location
Located at the north accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Built-in

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property
Involved real estate agent

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.