• Sold

Trilgras 22 1648 EC De Goorn

Hightlighted features

  • 141 m² living area
  • 260 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 427,500 k.k.

Sales history

Listed since
March 19, 2020
Date of sale
April 14, 2020
Term
3 weeks

Description

Deze buitengewoon prachtige ruime 2-onder-1-kap woning met aangebouwde inpandige garage met mooie jaren ’30 elementen is nu te koop!

De zeer luxe afgewerkte half vrijstaande woning staat op een ruime kavel en is gelegen aan een waterpartij met de tuin op het zuidoosten.

De woning ligt in de geliefde wijk “De Burghtlanden” in De Goorn, welke gekenmerkt wordt door de ruimtelijke opzet met veel water, groen, parkeerruimte en voorzieningen. Gelegen op loopafstand van winkels, school, zwembad, sporthal en op een steenworp afstand van belangrijke toegangswegen naar Heerhugowaard/Hoorn/Amsterdam.

Deze woning is van de begane grond tot aan de zolder helemaal af. De gehele woning is fraai afgewerkt met hoogwaardige materialen en is klaar voor bewoning.

De moderne keuken en woonkamer zijn o.a. afgewerkt met hoge plinten, plafondlijsten, verlaagd plafond met inbouwspots en strak stucwerk. De gehele begane grond is voorzien van hardhouten kozijnen met paneeldeuren, openslaande deuren (incl. hordeuren), een plavuizenvloer met vloerverwarming en schakelmateriaal van JUNG.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers (waarvan de ouderslaapkamer met een inloopkast) en de luxe badkamer met inloopdouche en een riant hoekbad met zij- en rugjets. De tweede verdieping is vanaf de overloop met een vaste beklede trap bereikbaar.
Aansluitend op de trapopgang bevindt zich in de zijgevel een gevel-/dakopbouw met groot raam, waardoor er veel lichtinval is op de verdiepingen.
Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde ruime en lichte kamer met Velux dakraam en een afgesloten technische-/bergruimte.

De oprit van de woning is aan de voorzijde verbreed, waardoor er parkeergelegenheid is voor twee auto’s op eigen terrein. Via een poort aan de zijkant van de garage is de fraai aangelegde achtertuin bereikbaar met als grootste verrassing het vlonder terras aan het (vaar) water.

Woonoppervlakte: ca. 145 m2
Garage: ca. 18 m2
Inhoud: ca. 591 m3
Perceeloppervlakte: 260 m2
Bouwjaar 2007

Begane grond

Overdekte zijentree. In de hal bevindt zich de toiletruimte met hangend toilet, softclose zitting en fontein, de meterkast (9 groepenkast) en de trapopgang. Aan de voorzijde van de woning is de moderne hoogglans keuken gesitueerd. De greeploze keuken is voorzien van tip-on sluitingen, een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap met platte schouw, twee volwaardige koelkasten en twee vriezers (2x 3 lades), combi-oven, oven, vaatwasmachine en een RVS spoelbak met kraan.
De woonkamer met maar liefst een breedte van 5.4 meter en keuken zijn door de grote raampartijen aan de voor- en achterkant van de woning zeer licht.
De gehele begane grond is voorzien van hardhouten kozijnen met paneeldeuren, openslaande deuren (incl. hordeuren), een plavuizenvloer met vloerverwarming. De moderne keuken en woonkamer zijn o.a. afgewerkt met hoge plinten, plafondlijsten, verlaagd plafond met inbouwspots en strak stucwerk.
De aan de woning aangebouwde garage is vanuit de hal bereikbaar. De garage is voorzien van een geïsoleerde segmentdeur, aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger, diverse lichtpunten, radiator, spoelbak met warm/koud water en hardhouten deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Ruime en lichte overloop met toegang tot drie slaapkamers en de luxe badkamer. De volledig betegelde badkamer heeft een verlaagd plafond met inbouwspots, een wastafelmeubel met twee mengkranen, hoekbad met zij- en rugjets, inloopdouche met thermostaatkraan, handdoekradiator, hangend toilet met softclose zitting, ingebouwde radio, (onafhankelijke regelbare) elektrische vloerverwarming en CAI aansluiting voor een tv.
Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, de derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een ruime inloopkast.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is bereikbaar via de vaste trap vanaf de overloop. Aansluitend op de trapopgang bevindt zich in de zijgevel een dakopbouw met groot raamkozijn, waardoor er veel lichtinval is op de verdiepingen. Hier bevindt zich de vierde ruime en lichte slaapkamer met Velux dakraam en een afgesloten technische-/bergruimte.
Deze ruimte kan eenvoudig gebruikt worden als extra slaapkamer, kantoorruimte of speelruimte.
Door de brede dakoverstekken is er veel bergruimte in de knieschotten. In de technische ruimte bevindt zich de CV-opstelling (Intergas), de zonneboiler (Agpo), de mechanische ventilatie unit.

Perceel & Ligging

Perceel: De oprit van de woning is aan de voorzijde verbreed, waardoor er parkeergelegenheid is voor twee auto’s op eigen terrein. Via een poort aan de zijkant van het huis bereikt u de achtertuin met diverse terrassen, gazon, elektrisch bedienbaar zonnescherm met uitval van 3 meter en een vlonderterras aan het (vaar) water.
Ligging: De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk “De Burghtlanden” gekenmerkt door een ruimtelijke opzet met veel water en groen. Gelegen op loopafstand van alledaagse voorzieningen (winkels, school, zwembad, sporthal), fietsafstand van het centrum van Hoorn en op een steenworp afstand van de belangrijkste toegangswegen naar Heerhugowaard/Hoorn/Amsterdam.

Bijzondere kenmerken:
• Prachtig afgewerkt met gebruik van hoogwaardige materialen en apparatuur
• Alle ramen op de eerst verdieping zijn voorzien van op maat gemaakte horren
• Aansluiting voor glasvezel reeds aanwezig
• Diverse UTP-aansluitingen door de gehele woning
• Gelegen in gezellige en kindvriendelijke buurt
• Vlonderterras aan vaarwater; varen in de zomer en schaatsen in de winter!
• Zonneboiler aanwezig
• Het is eventueel mogelijk om de garage naar achteren uit te bouwen (heipaal reeds aanwezig)

Algemeen

Hoewel deze brochure met zorg is samengesteld kunt u hieraan geen rechten ontlenen.
Deze is bedoeld als uitnodiging om in gesprek te komen.

Bedenktijd
Een aspirant-koper die in zijn hoedanigheid van consument een woning koopt, krijgt drie dagen bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. Deze bedenktijd begint om 0.00 uur van de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte en door beide partijen ondertekende akte (in kopie) aan aspirant-koper ter hand is gesteld, voor welke ontvangst aspirant-koper een ontvangstbevestiging ondertekent. Deze bedenktijd eindigt tegen 24.00 uur van de laatste dag die van de bedenktijd deel uitmaakt. Indien de bedenktijd op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag eindigt, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt, zo nodig, zoveel verlengd, dat daarin tenminste twee dagen voorkomen die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 427,500 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 3,032
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, double house
Building type
Resale property
Construction period
2001-2010
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
141 m²
Other space inside the building
18 m²
Plot size
260 m²
Volume in cubic meters
578 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 separate toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Optical fibre, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
A What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, energy efficient window and floor insulation
Heating
CH boiler and complete floor heating
Hot water
CH boiler and solar boiler
CH boiler
Intergas Combi Compact HR 3630 (gas-fired combination boiler from 2007, in ownership)

Cadastral data

WESTER-KOGGENLAND AD 1938
Cadastral map
Area
260 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, on navigable waterway and in residential district
Garden
Back garden, front garden and side garden
Back garden
80 m² (8 meter deep and 10 meter broad)
Garden location
Located at the southeast

Garage

Type of garage
Attached brick garage, built-in and parking place
Capacity
1 car
Facilities
Loft, electricity, heating and running water

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property and public parking
Involved real estate agent

Market insights Beta

Avg. asking price

Rietgras en omgeving

All of De Goorn

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Rietgras en omgeving

All of De Goorn

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.