• Sold

Houtrustweg (Bouwnr. 58) 2583 WB Den Haag

Hightlighted features

  • 133 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 715,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
July 20, 2018
Date of sale
August 1, 2019
Term
12 months

Description

Zinderend wonen aan zee: ZUIDHAVEN, DE ZUID SCHEVENINGEN

De bouw is gestart!

U bent van harte welkom op de bouwlocatie (tegenover het Zuiderstrandtheater) op ZATERDAG 5 OKTOBER aanstaande. Hier kunt met eigen ogen zien hoe fantastisch De Zuid aan de duinen, het strand en de haven ligt. Tussen 10.00 en 13.00 uur is de bouwlocatie open. Wij zullen u hier in de informatiestand informeren over de nog beschikbare appartementen.

INFORMATIE LOODS
De InfoLoods De Zuid is iedere vrijdagmiddag geopend!
Van 12.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom aan de Hellingweg 118 te Den Haag. Zonder afspraak kunt u hier terecht met uw vragen bij de makelaars, zij helpen u graag verder. Uw auto kunt u gratis voor de deur parkeren. En de bouwlocatie van ZuidHaven is op loopafstand. Wij ontvangen u graag!

Waar? Op De Zuid, op het voormalige Norfolk­terrein rond de Derde Haven van Scheveningen. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlak bij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op deze unieke locatie woon je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag.

Het hele jaar rond genieten van zee, strand en duinen. Wonen in ZuidHaven is een permanent vakantiegevoel ervaren. Vanuit je woning wandel je zo door de duinen het rustige Zuiderstrand op. Om de herfststorm te trotseren of om lekker lui te lezen in de zomerzon. Aan het Zuiderstrand grenst het prachtige Westduinpark. Dit natuurgebied met fiets- en wandelpaden strekt zich helemaal uit tot aan Hoek van Holland. Heb je trek na je wandel- of fietstocht, dan kun je natuurlijk terecht op een van de gezellige terrasjes van de visrestaurants aan de Scheveningse haven. Ook het bruisende Noorderstrand met de pier, het Kurhaus en de Palace Promenade bevindt zich op slechts een steenworp afstand.

Het aanbod is zeer divers. Aan de Houtrustweg en de kade van Derde Haven komt een woongebouw van vier tot zes woonlagen met 60 comfortabele appartementen. Aan de kadezijde komen in de plint van het gebouw, minimaal vier commerciële ruimten. In het beschutte binnengebied worden negen royale eengezinswoningen gerealiseerd.
Alle appartementen en woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.
APPARTEMENTEN TE KUST EN TE KEUR

Bouwnummer 58:
* uitzicht naar de duinen en op zee
* hoekwoning

Afmetingen:
Woonkamer/keuken: 57,9 m²
Slaapkamer 1: 20 m²
Slaapkamer 2: 17,1 m²
Slaapkamer 3: 12 m²
Badkamer: 6,2 m²
Berging/technische ruimte: 6 m²

Het karakteristieke gebouw ZuidHaven is een ontwerp van verschillende architecten. ZuidHaven biedt ruimte aan 60 exclusieve koopappartementen verspreid over zes woonlagen. Er is een grote diversiteit aan woningtypes. Het kleinste appartement heeft een woonoppervlak van 88 m² en het grootste penthouse telt maar liefst 222 m².

Veel appartementen in ZuidHaven beschikken zowel aan de binnenzijde als aan de kadekant (Derde Haven) over een buitenruimte. De buitenruimtes aan de havenzijde zijn geheel of gedeeltelijk afsluitbaar met glazen panelen. Het merendeel van de appartementen aan de Derde Haven is voorzien van een erker. De appartementen zonder erker zijn voorzien van een vouwpui in de woonkamer. Met deze vouwpui is de gevel geheel of gedeeltelijk te openen en worden binnen en buiten optimaal met elkaar verbonden. Zo kun je de gehele dag optimaal uit de wind genieten van de zon.

De op de 4e, 5e en 6e verdieping gelegen appartementen zijn uitgerust met een extra hoog plafond wat een mooi ruimtelijk effect geeft en voor een maximale lichtinval zorgt. Zo haal je nog meer de zon in huis. De appartementen aan de Houtrustweg beschikken over een terras op de zonzijde. Prachtig uitzicht over de duinen en de zee heb je vanuit de appartementen gelegen van de 3e verdieping.

Jouw woonwensen in vervulling
Van buitenaf gezien vallen vooral de grote raampartijen en de royale buitenruimten op. Bij diverse appartementen is het mogelijk om het aantal slaapkamers te bepalen of kan je de grootte van je woonkamer variëren en de plek van de keuken daarop aanpassen. Soms is er ruimte voor een extra badkamer of een separaat toilet. Alle appartementen zijn al in de basis voorzien van een SieMatic keuken die je in overleg kan afstemmen op jouw wensen. In de brochure vind je hier meer informatie over. Zo kun je jouw woning geheel op jouw persoonlijke wensen en behoeften afstemmen. De makelaar kan je precies informeren over de mogelijkheden.

Voor meer informatie en de inschrijfprocedure verwijzen wij u graag door naar de projectwebsite

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 715,000 vrij op naam
Asking price per m²
info
€ 5,376
Status
Sold

Construction

Type apartment
Upstairs apartment
Building type
New property
Year of construction
2019

Surface areas and volume

Areas
Living area
133 m²
Other space inside the building
6 m²
Exterior space attached to the building
11 m²
External storage space
4 m²
Volume in cubic meters
370 m³

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Bath, shower and toilet
Number of stories
1 story
Located at
4th floor

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?

Exterior space

Balcony/roof garden
Balcony present

Storage space

Shed / storage
Storage box

Garage

Type of garage
Parking place
Involved real estate agent

NVM selling agent

Frisia Makelaars

Call 070-3420101

Market insights Beta

Avg. asking price

Vissershaven

All of Den Haag

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Vissershaven

All of Den Haag

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.