• Sold

Plesmanduin (Bouwnr. 21) 2597 JG Den Haag Duttendel

Hightlighted features

  • 157 m² living area
  • 3 bedrooms
Map
€ 815,000 v.o.n.
Part of project PlesmanDuin, Den Haag

Sales history

Listed since
January 30, 2021
Date of sale
May 28, 2021
Term
3½ month

Description

STADSWONING PLESMANDUIN, bouwnummer 21

Exceptional living in The Hague

Plesmanduin wordt één van de meest bijzondere woongebieden van Den Haag. Deze plek was lange tijd afgesloten voor publiek maar wordt momenteel getransformeerd tot een levendig en groen gebied waar mensen van alle leeftijden en gezinssamenstellingen kunnen wonen en ontspannen.

Plesmanduin kent een rijke historie. In de jaren dertig gaf Albert Plesman opdracht tot de bouw van het nieuwe KLM hoofdkantoor. Dichtbij politiek Den Haag die die de ambitieuze luchtvaartmaatschappij subsidieerde. Later deed het gebouw jarenlang dienst als Ministerie van Verkeer en Waterstaat.
Het project is gelegen in de groene wijk Duttendel. In de directe omgeving is veel te doen. Naast de vele sportvelden vindt in het Westbroekpark, één van de vele parken in de omgeving, jaarlijks het theaterfestival 'De Parade' plaats. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in een groot aantal verschillende winkelgebieden waaronder in de nabij gelegen Bankastraat.
Het monument wordt getransformeerd naar een prachtig nieuw woongebouw met koopappartementen en later ook huurappartementen en short stay. De setting is uniek, het monument ligt midden in een groene omgeving, een oase van rust. De sfeervolle ruimtes met authentieke details, de grootste monumentale entree en uitzicht op de tuin maken het project compleet. De appartementen hebben diverse groottes en beschikken over een ruime buitenruimte.

Plesmanduin bestaat uit de volgende koopwoningen:

15 unieke stadswoningen op woonlaag 1/2: tweelaags met oppervlaktes van 111 – 175 m2, met een eigen entree en vanuit de eetkamer/-keuken openslaande deuren naar een eigen terras en uitzicht op de schitterende tuin. Deze ruime stadswoningen hebben 3 tot 6 kamers en hoge plafonds.
49 luxe appartementen op woonlaag 1 t/m 6: eenlaags met oppervlaktes van 57 – 179 m2, met ruime balkons of Franse balkons, sommige met erker. Gevarieerde indelingen met 2 tot 5 kamers met hoge plafonds.
5 bijzondere loft woningen op woonlaag 7/8 met oppervlaktes van 157 - 196 m², voorzien van een grote loggia's met prachtige lichtinval.
2 zeer royale penthouses op laag 8 met oppervlaktes van 238-260 m² met groot terras en geweldig uitzicht over de stad / park en hoge plafonds.

Genoemde prijzen zijn exclusief parkeren. Voor kopers is een parkeerplaats te koop in de stallingsgarage met een prijsindicatie van € 35.000,= v.o.n.
Genoemde prijzen zijn inclusief overdrachtsbelasting 21%, uitgaande van aankoop van een woning voor eigen gebruik. Voor overige situaties, graag contact opnemen met één van de makelaars.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 815,000 vrij op naam
Asking price per m²
€ 5,191
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
New property
Year of construction
2021

Surface areas and volume

Areas
Living area
157 m²
Other space inside the building
3 m²
Volume in cubic meters
442 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Number of bath rooms
2 bathrooms and 2 separate toilets
Number of stories
2 stories

Energy

Provisional energy label
A What does this mean?
Insulation
Double glazing

Exterior space

Location
Alongside park, alongside a quiet road, sheltered location and in residential district
Garden
Back garden
Back garden
15 m² (0,03 meter deep and 0,05 meter broad)
Garden location
Located at the northwest

Garage

Type of garage
Underground parking
Involved real estate agent

NVM selling agent

Frisia Makelaars

Call 070-3420101

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.