Cornelis van Herwerdenstraat 13 1785 JC Den Helder Boerderijbuurt

  • Sold
€ 199,000 k.k.

Sales history

Listed since
March 31, 2021
Date of sale
April 20, 2021
Term
2 weeks

Description

NIEUW TE KOOP!!!
C. van Herwerdenstraat 13 te Den Helder.

We kunnen rustig zeggen dat dit een TOP locatie is in de Schooten. Gelegen naast het multifunctionele centrum 'de Boerderij' met grote kinderspeeltuin en op steenworp afstand van winkelcentrum Schooten Plaza. Deze eindwoning is een prima woning zowel voor de starters op de woningmarkt als voor gezinnen. Met drie slaapkamers en een grote nog vrij in te richten zolder is er voldoende ruimte in de woning. Recentelijk is een groot deel van de woning gestuukt en geschilderd. De woonkamer en de slaapkamers zijn daardoor zonder al te veel werkzaamheden zo te betrekken. De keuken en het sanitair zijn in voldoende staat en de voor- en achtertuin zijn fraai aangelegd.

--------
De C. van Herwerdenstraat 13 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 199.000 k.k. Gezien de huidige woningmarkt is het niet uit te sluiten dat de uiteindelijke verkoopprijs hoger uitvalt. Bezichtigingen kunnen uitsluitend via ons kantoor worden aangevraagd en worden op volgorde van binnenkomst ingepland.
--------

De C. van Herwerdenstraat ligt in een rustige woonwijk op steenworp afstand het centrum van de Schooten. Hier vind je een diversiteit aan gezinswoningen, deels huur en deels koopwoningen. Het verloop in deze woonwijk is niet groot. Zowel huiseigenaren als huurders blijven vaak lang zitten wat kenmerkend is voor het woonplezier. De woning is uitermate goed gelegen ten op zichten van het winkelcentrum, MFC 'de Boerderij', diverse basisscholen en kinderopvang. Alle noodzakelijke faciliteiten als ook het openbaar vervoer zijn in de buurt. De bushalte op loopafstand en treinstation Zuid op 5 minuten fietsen.

--------
INDELING
--------
Voortuin, entree met tochtportaal en meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars) aansluitend ook in de hal de trappopgang en het toilet met laaghangend reservoir in een deels betegelde ruimte. De doorzon woonkamer is ca. 28 m2 groot en geheel gestuukt en gespoten en er ligt een prima laminaatvloer. Via de hal is de gesloten keuken te bereiken, ingericht met een basis keukenblok en losse apparatuur. Via de keuken is de achtertuin te bereiken.

De verdieping is te bereiken via de trapopgang in de hal. Op de overloop heb je toegang tot alle (slaap)kamers en de badkamer. De slaapkamers zijn zeer licht en netjes afgewerkt. De slaapkamers zijn ca. 14, 12 en 6 m2 groot. De badkamer is betegeld en biedt ruimte voor een douchehoek, wastafelmeubel en witgoedopstelling.

Via de vaste trap op de verdieping is de tweede verdieping goed te bereiken. Hier een enorme zolder waar je nog verschillende kanten mee op kan.

Achter de woning ligt er een tuin op het oosten. De tuin is voorzien van een mooie moderne tuintegel en biedt voldoende ruimte voor een loungehoek, eettafel en bijvoorbeeld een trampoline. Achter in de tuin staat de stenen berging, ca. 6 m2 en voorzien van elektra.

Kom jij een kijkje nemen op één van de kijkdagen? Neem dan contact op met ons kantoor om een afspraak in te plannen.

Features

Last asking price
€ 199,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,913
Listed since
March 31, 2021
Kind of house
Single-family home, corner house
Area
104 m² residential surface area / 180 m² plot surface area
Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
340 m³
Energy label
D What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1967
Involved real estate agent

VBO selling agent

Laan Makelaars

Call 0223-627596

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.