Morlodestraat 26 4413 AR Krabbendijke

  • Sold
€ 349,000 k.k.

Sales history

Listed since
August 9, 2019
Date of sale
April 3, 2020
Term
7½ month

Description

Aan de Morlodestraat te Krabbendijke mogen wij dit prachtige woonhuis uit 1925 - de voormalige schoolmeesterswoning- aanbieden! Veel oude details zijn bewaard gebleven, zoals schitterende glas-in-lood bovenraampjes. Dit maakt het geheel erg sfeervol. Het huis straalt een voorname waardigheid uit, wat past bij de voormalige functie. Er is een volledig woonprogramma op de begane grond, met maar liefst twee slaapkamers. Boven zijn er nog een drietal slaapkamers. Er is een mooie serre aan de achterkant, waar u ‘s morgens lekker in het zonnetje kunt wakker worden. De woning is gelegen aan een rustige straat en grenst aan de achterkant aan een doodlopende straat. Daar bevindt zich ook de vrijstaande garage.

Bekijk op onze website de online bezichtiging van deze woning. Dankzij onze unieke 3D-presentatie krijgt u direct een duidelijk beeld.

BEGANE GROND
Via de door beukenhaag omzoomde voortuin loopt u zo de voordeur binnen. In de ruime hal bevindt zich de trap naar boven en een bergruimte onder de trap. Dan loopt u links de achterkamer in met eethoek. Via de glas-in-lood deåuren komt u in de woonkamer. Achterin de achterkamer zijn er nogmaals een prachtige set glas-in-lood deuren, waardoor u in de serre terechtkomt. Daar zijn de bovenraampjes ook van glas-in-lood gemaakt. Als u weer terugloopt naar de hal, komt u nog een deur tegen. Dit is de toegang tot de keuken. Er is een vrijstaand gasfornuis met twee ovens, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Dan loopt u door een gang richting de badkamer, met wastafelmeubel, ligbad en douche. Weer terug in de gang is links het toilet. Daarna komt u bij de achterdeur, waardoor u in de ruime achtertuin komt. Als u bij de achterdeur naar rechts gaat, komt u bij de wasruimte, met aansluitingen voor witgoed. Dan volgen er nog een tweetal fijne slaapkamers.

1E VERDIEPING
Via een authentieke trap komt u op een overloop, waar diverse inbouwkasten zijn gemaakt. Dan heeft u links aan de voorzijde van de woning een werk/studeerkamer. Rechts aan de voorzijde is de ouderslaapkamer en daarachter aan de zijkant van het huis is nog een kleine logeerkamer.

TUIN
De tuin is rondom het hele huis gelegen. Achterin is een blokhut en een kas. De garage is vrijstaand gelegen en grenst aan de Blinkertstraat. Daar is ook nog een mogelijkheid voor twee auto’s om te parkeren.

LIGGING
Het pand ligt in een rustige buurt. De winkels zijn op loopafstand en de scholen zijn dichtbij, zowel de lagere school als de middelbare school. Het is een heerlijk huis met ruime tuin en een fijne buurt om op te groeien.

Features

Last asking price
€ 349,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 2,390
Listed since
August 9, 2019
Kind of house
Single-family home, detached residential property
Area
146 m² residential surface area / 700 m² plot surface area
Number of rooms
7 rooms (5 bedrooms)
Volume in cubic meters
557 m³
Provisional energy label
G What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1925
Involved real estate agent

VBO selling agent

Neeskens Makelaars

Call 0113-573100

Market insights Beta

Avg. asking price

Krabbendijke - Kern

All of Krabbendijke

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Krabbendijke - Kern

All of Krabbendijke

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.