• Sold

Malbergerweg 2 A 7433 RR Schalkhaar

€ 270,000 v.o.n.

Sales history

Listed since
June 28, 2019
Date of sale
April 13, 2020
Term
9½ month

Description

Zelf uw nieuwbouwwoning realiseren? Op één van deze riante bouwkavels?

Nabij Deventer in buitengebied van Schalkhaar op een prachtige plek gelegen bouwkavels met vrij uitzicht over de landerijen op een riant perceel van circa 2.000 m². Eventueel is aankoop meer aanliggende grond bespreekbaar. Wonen in een landelijke omgeving met een coulissenlandschap maar de voorzieningen en verbindingswegen wel binnen bereik.
Prachtig gelegen bouwkavels te koop!

In het buitengebied van Schalkhaar wordt het erf aan de Malbergerweg 2a herontwikkeld. De huidige (agrarische) opstallen worden gesloopt en op deze locatie mogen 2 landhuizen worden gebouwd. Het bestemmingsplan staat de bouw van 2 schuurwoningen toe. De sfeer van een authentiek Sallands boerenerf zal zoveel mogelijk worden nagebootst. Naast een bebouwingsplan maakt ook een groenplan deel uit van het ruimtelijk plan.

Het betreffen twee bouwkavels van resp. ca. 1.900 m² en ca. 2.000 m² met een woonbestemming waar de bouw van een vrijstaande woning van 750 m³ met bijgebouw van 100 m² is toegestaan of een vrijstaande woning incl. aan- en uitbouwen en aangebouwde bijgebouwen met een inhoud van in totaal 1.100 m³. Mogelijkheid eigen bouwplan te verwezenlijken overeenkomstig het ontwikkelingsplan. Het object heeft volledig vrij uitzicht en is gelegen in het buitengebied van Schalkhaar.

De nutsvoorzieningen gas, water, elektra, riolering en glasvezel zijn aan de weg gelegen. De koper dient zelf een aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) te regelen. De kavels worden aangeboden zonder aannemers of architect verplichting.

Voorts betreft het een bouwkavel van ca. 2.800 m² waarbij de voormalige karakteristieke woonboerderij herbouwd dient te worden. Gezien het volume ideaal voor inwoning, kantoor aan huis e.d.

Vrij uitzicht en de vrijheid van buiten wonen maar toch op fietsafstand van diverse voorzieningen. Toegankelijk via een gedeelde oprit. Project notaris Notariaat Salland te Raalte

Kavel 1 ter grootte van ca. 1.900 m² : € 270.000,-- VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Kavel 2 ter grootte van ca. 2.000 m² : € 290.000,-- VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Sloop stallen i.v.m. Rood voor rood-regeling:
De voormalige bedrijfsgebouwen ter plaatse worden/zijn gesloopt in het kader van de Rood voor rood-regeling, waarbij de aangeboden kavels worden gerealiseerd. De sloop zal dit najaar plaatsvinden.

Kenmerken:
- Veel vrijheid en riant uitzicht over landerijen
- Voorzieningen binnen handbereik
- Evt. extra aanliggende grond te koop.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

Ontwikkelingsplan:
Er is voor het erf een erfontwikkelingsplan opgesteld. Deze kunt u vinden via de link:

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan Malbergerweg 2-a is de Enkelbestemming ‘Wonen’ met bouwvlak en dubbelbestemming Waarde Archeologie-2.
Voor nadere informatie omtrent bestemming en bouwvoorschriften kan men zich wenden tot de gemeente Deventer.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 270,000 vrij op naam
Status
Sold

Construction

Type of property
Building plot

Layout

Plot size
1,900 m²

Cadastral data

DIEPENVEEN C 2964
Cadastral map
Area
1.900 m² (part of parcel)

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside a quiet road, outside the built-up area, In wooded surroundings, rural and freestanding location
Involved real estate agent

VastgoedPRO selling agent

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV

Call 0570-590900

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.