Westvest 27 4695 EA Sint-Maartensdijk

  • Sold
€ 129,000 k.k.

Sales history

Listed since
October 14, 2020
Date of sale
November 9, 2020
Term
3 weeks

Description

Klussers opgelet! Dichtbij het centrum van Sint-Maartensdijk mag Neeskens Makelaars u deze unieke opknapper aanbieden. De hoekwoning is gelegen aan de Westvest 27 in Sint-Maartensdijk en voorzien van een drietal slaapkamers op de 1e verdieping. De begane grond beschikt nog over verschillende authentieke details die veel sfeer in de woning kunnen brengen. Benieuwd naar meer? Bel snel voor een bezichtiging met onze makelaar naar 0166 728900.

BEGANE GROND
Middels de voordeur bereikt u de hal van de woning. Deze biedt toegang tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van het pand gelegen en voorzien van een schouw met knusse gashaard. Heerlijk voor in de wintermaanden. Het hoge plafond is voorzien van de nog originele balken en u treft er en-suite deuren naar de keuken toe. Dit maakt het een knusse woon- en eetkamer waar u zich gemakkelijk kan afsluiten voor de keuken.
De keuken is aan de achterzijde in het huis gelegen. De trap is later verplaatst om op de 1e verdieping ruimte te creëeren en is toegankelijk vanuit de keuken. De keuken biedt verder een hoekopstelling met raampartijen boven de gootsteen. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een combi-oven, gasfornuis, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.
Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken die achter het huis is gelegen in de aanbouw. Deze beschikt over aansluiting voor het witgoed en biedt op zijn beurt weer toegang tot de badkamer en de achtertuin.
De badkamer is later nog groter gemaakt door de huidige eigenaren waardoor de badkamer nu voorzien is van zowel een douche als een ligbad. Verder treft u een badkamermeubel en designradiator aan.
De gehele begane grond is voorzien van dubbel glas. Op het balkenplafond in de woonkamer na liggen de plafonds in de hal, toilet, keuken en bijkeuken open.

1E VERDIEPING
Via de vaste trap bereikt u de overloop. Vanaf de overloop kunt u naar een drietal slaapkamers. Tevens kunt u op de overloop met een ladder naar de bergzolder op de achterste slaapkamer.
De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De twee eenpersoonskamers bevinden zich in het midden tegenover de overloop en aan de achterzijde met toegang tot een handige berging aan de kant van de buitenmuur. Deze doorlopende vliering is gelegen boven beide eenpersoonskamers.

TUIN
De achtertuin is nog verrassend diep. Hij loopt steeds smaller toe naar het eind, maar u kunt via de achtertuin nog naar de brandgang met de container om die aan de straat te zetten of bijvoorbeeld om met de fiets weg te gaan. De tuin is heerlijk onderhoudsarm door de bijna volledige bestrating.

LIGGING
Vanuit de woning bent u binnen enkele minuten op de markt in Sint-Maartensdijk waar u diverse winkels vindt. Sint-Maartensdijk is een gezellig dorp met basisvoorzieningen, een basisschool en diverse sportclubs. Verder bent u vanuit de woning binnen een paar minuten op de N-weg richting Stavenisse of Bergen op Zoom.

Features

Last asking price
€ 129,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 1,500
Listed since
October 14, 2020
Kind of house
Single-family home, corner house
Area
86 m² residential surface area / 130 m² plot surface area
Number of rooms
5 rooms (3 bedrooms)
Volume in cubic meters
337 m³
Provisional energy label
G What does this mean?
Building type
Resale property
Year of construction
1910
Involved real estate agent

VBO selling agent

Neeskens Makelaars

Call 0166-728900

Market insights Beta

Avg. asking price

Sint-Maartensdijk

All of Sint-Maartensdijk

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Sint-Maartensdijk

All of Sint-Maartensdijk

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.