• Sold

Veldzoom 63 2821 ZD Stolwijk Stolwijk

Hightlighted features

  • 88 m² living area
  • 121 m² plot size
  • 4 bedrooms
Map
€ 279,000 k.k.

Sales history

Listed since
November 4, 2020
Date of sale
November 22, 2020
Term
2 weeks

Description

Ben jij op zoek naar een fijne woning, een woning die er top uitziet en waar je heerlijk in kan wonen zonder dat je eerst allerlei verbouwingen moet doen? Stop dan maar met zoeken! Bij deze woning heb je alles.

Het is een fijne en praktische woning, degelijk gebouwd en ruim van opzet, zoals we dat graag zien met een tuingerichte woonkamer, vier mooie slaapkamers en flinke badkamer. De laatste 10 tot 12 jaar is er veel gemoderniseerd aan het huis, zo zijn de keuken, de badkamer en het toilet vernieuwd, zijn de vloeren, de deuren etc. vervangen, is het voegwerk in de voorgevel gerenoveerd en zelfs de voordeur is vernieuwd.
Dan kunnen we met zekerheid zeggen dat je een goed huis koopt en wat ons betreft kan je er direct in.

Daarnaast woon je in een superleuke wijk. Hier is het ruim van opzet, groen rondom en parkeren kan je voor de deur. De winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn rondom op een paar minuten fietsen. Een wijk met een gemengde samenstelling van bewoners en leeftijden. Ideaal voor gezinnen met kinderen van klein tot groot maar ook uitermate geschikt als je samen of alleen ben.

Indeling
Begane grond:
De hal is verrassend licht. De raampjes in en boven de deur geven behoorlijk wat lichtinval en de lichte kleur op de wanden en het plafond maken dat compleet. Het is een fijne hal met een lambrisering op de wand en een garderobe met schuifdeuren. Daarnaast is de meterkast.
Dan kom je in de living. In deze huizen is dat heel verrassend opgezet. Dat komt omdat het trappenhuis in het midden is gemaakt met een binnenhal en de toiletruimte. Daardoor heb je aan de voorzijde een min of meer aparte keuken gekregen, een halfopen ruimte die gericht is op de straat, in het midden een doorloop die groot genoeg is voor de eettafel en vervolgens een zitgedeelte aan de achterzijde, bij de tuin. En omdat er een schuifpui en een apart raam in de achtergevel is geplaatst heb je hier dat fijne gevoel van tuin en woonkamer die in elkaar overgaan. Zodra je in de kamer staat valt de fraaie muur op. Een wand die gemaakt is van ruwe breuksteen, anders en sprekend. De vloer is voorzien van pvc in een houttint met motief in de afwerking, een duurzame en mooie vloer.
De keuken aan de voorzijde is een plaatje. Hier is echt nagedacht over de opzet, het formaat en hoe je iets mooi en praktisch kan maken. Het is een ruim exemplaar, in een U-vorm met veel werk- en bergruimte, een stenen blad en meerdere ingebouwde apparaten.

1e Verdieping:
Normaal is vaak al gek genoeg. Normaal is het hierboven zeker. Er zijn drie mooie slaapkamers waarvan er twee kamers aan de achterzijde liggen onder het schuine dak met ieder een dakraam. Verrassend is dan de extra ruimte die je hebt onder het dak. We mogen het niet meetellen voor de woonoppervlakte maar het maakt de kamers toch echt groter dan je denkt. Ook hier is alles keurig afgewerkt met lichte kleuren, pvc op de vloer en in één kamer een ruime kastenwand met schuifdeuren. Van deze slaapkamer is een zogenaamde kleedkamer gemaakt.
De badkamer is een plaatje. Luxe tegels op de wanden en op de vloer in frisse, neutrale kleuren. Afgebouwd met een royale inloopdouche met stortdouche, een wastafelmeubel en een hangcloset.

2e Verdieping:
Het is nu een open zolder. Een ruimte die je op meerdere manieren kan gebruiken. Vaak zien we hier een slaapkamer en een overloop. Dat is eenvoudig te realiseren. Nu is het een fijne kamer met veel oppervlakte, bergruimte onder het dak en een dakraam bij de trap. Hier heb je ook de cv-ketel en de aansluiting voor de wasmachine.

Algemeen:
Begane grond voorzien van vloerverwarming
Diepe achtertuin met stenen schuur, bestrating en onderhoudsvriendelijk grasveld
Alarminstallatie
Bij deze woning is een definitief energielabel B aanwezig

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Features

Transfer of ownership

Last asking price
€ 279,000 kosten koper
Asking price per m²
€ 3,170
Status
Sold

Construction

Kind of house
Single-family home, row house
Building type
Resale property
Year of construction
1994

Surface areas and volume

Areas
Living area
88 m²
Exterior space attached to the building
6 m²
Plot size
121 m²
Volume in cubic meters
326 m³

Layout

Number of rooms
5 rooms (4 bedrooms)
Number of bath rooms
1 bathroom and 1 separate toilet
Bathroom facilities
Shower and toilet
Number of stories
3 stories
Facilities
Outdoor awning, mechanical ventilation and TV via cable

Energy

Energy label
B What does this mean?
Insulation
Roof insulation, double glazing, insulated walls and floor insulation
Heating
CH boiler
Hot water
CH boiler
CH boiler
HR (gas-fired combination boiler from 2010, in ownership)

Cadastral data

STOLWIJK C 3070
Cadastral map
Area
121 m²
Ownership situation
Full ownership

Exterior space

Location
Alongside a quiet road, sheltered location and in residential district
Garden
Back garden and front garden
Back garden
50 m² (10 meter deep and 5 meter broad)
Garden location
Located at the east accessible via the rear

Storage space

Shed / storage
Detached brick storage

Parking

Type of parking facilities
Public parking
Involved real estate agent

NVM selling agent

Van Egmond Makelaardij

Call 0182-355788

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.